Forum » Pomoč in nasveti » Cudni problemi z grafiko.
Cudni problemi z grafiko.
nomad ::
Lp.
Imam tezavo (mislim da) z graficno kartico ali pa gonilniki zanjo. V 3D pospesenih igrah se mi na ekranu pojavljajo utripajoce svetle pike (tako kot je prikazano na posnetku: tukaj. Opazam tudi roza pike na namizju, ki se posebej rade pojavijo, ko je prizgan program PCTV Vision.
sw/hw
Windows XP Pro
AMD 1800+
GeForce2 MX 400 (Omega gonilniki)
Creative SB Live!
TV Tuner Studio PCTV
Je ze kdo izkusil kaj podobnega?
Hvala za odgovore!
Srecno,
jZ
Imam tezavo (mislim da) z graficno kartico ali pa gonilniki zanjo. V 3D pospesenih igrah se mi na ekranu pojavljajo utripajoce svetle pike (tako kot je prikazano na posnetku: tukaj. Opazam tudi roza pike na namizju, ki se posebej rade pojavijo, ko je prizgan program PCTV Vision.
sw/hw
Windows XP Pro
AMD 1800+
GeForce2 MX 400 (Omega gonilniki)
Creative SB Live!
TV Tuner Studio PCTV
Je ze kdo izkusil kaj podobnega?
Hvala za odgovore!
Srecno,
jZ
noMad
nomad ::
Lp.
Mozno seveda je vendar je skatla odprta, nobena od komponent ni navita in pike se pojavijo tudi ce grem v kaksno igro takoj po zagonu racunalnika. Obstaja kaksen program za monitoring temperature na procesorju graficne kartice?
Hvala za idejo.
jZ
Mozno seveda je vendar je skatla odprta, nobena od komponent ni navita in pike se pojavijo tudi ce grem v kaksno igro takoj po zagonu racunalnika. Obstaja kaksen program za monitoring temperature na procesorju graficne kartice?
Hvala za idejo.
jZ
noMad
Sami ::
Obstaja kaksen program za monitoring temperature na procesorju graficne kartice?
Če imaš senzor na grafi, lahko temperaturo vidiš v nVidia driverjih, senzorje imajo ponavadi Leadtek, Asus,...
Probaj dat na grafo kakšen drug GPU cooler pa probaj, čisto možno je da se ti pregreva.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je normalna temperatura?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1340 (838) | loveJDM |
» | Blokiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1260) | elasto_mania |
» | GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1986 (1349) | Mirč |
» | progi za temp. GF6800GTOddelek: Navijanje | 929 (734) | Zheegec |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3958 (3170) | antraxxx |