» »

laserski tiskalnik

laserski tiskalnik

NightHawk ::

Zanima me kateri laserski tiskalnik bi mi priporočali. Sedaj imam HP laserJet 6L, vendar me pošteno zajebava. Vleče po več listov naenkrat, printa razpacano....

Gledal sem HP LJ 1010 za nekaj manj kot 50k. Ima mogoče kdo? potrebujem pa predvsem za firmo (printanje računov, predračunov....) Kakšen drug predlog?

iskra ::

Pred dvema tednoma sem kupil Samsungov ML 1710P za malo manj kot 30k in je res špica. Hitro se segreje in tudi hitro printa. Edino me malo moti, ker je ležeča in ne pokončna izvedba tako da porabi malo več prostora na mizi, kot je bilo sprva pričakovano.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

zed 5.0 ::

@NightHawk:
Ce te slucajno zanima: prodam Minolto PagePro 1200W + novo (zapakirano) kartuso. Vse skupaj za 35000 SIT (samo kartusa stane okrog 20000 SIT), printer je se v garanciji do decembra letos. Z njim ni nikoli bilo nikakrsnih problemov, lep printout, prodajam pa zato ker imam zdaj vse v enem (printer + scanner + fax = ena kista).

LP

Han ::

Na tvojem mestu bi izvedel lastnoročni servis na 6L. Vlečenje listov lahko popraviš z vstavitvijo posebnega kartončka oziroma gumice (HP pošlje brezplačno, lahko pa da ima zadevo tudi kakšna trgovina), packanje pa odpraviš s čiščenjem notranjosti in menjavo tonerja (reciklirani se ne obnesejo najbolje!).

Keyser Soze ::

Ok, da ne bom preveč težil in packal bom kar v tej temi vprašal.

Če se kdo spozna na laserske tiskalnike... Zanima me printer za domačo uporabo. Torej ne pisarniške kakovosti. Razmišljam o Samsungu ML 1710 za 30 tisočakov.

Glede tonerjev in njihove cene ni problema (no ja, a jih kdo reciklira), zanima me bolj glede bobna ali kaj je že pomembno... ČE je zadevo potrebno menjat po toliko in toliko printov, ali je slučajno del tonerja. Upam, da bo kdo vedel, kaj mislim, saj naj bi bila menjava tega dela eden od najdražjih posegov v tiskalniku.

Metabond ::

Dober teden nazaj je bil Samsung ML 1710P v Shopolini naprodaj za 23 kSIT. Nad delovanjem nimam pripomb, dizajn - pot papirja in mi odgovarja, garancija 3 leta...

Kaj bi si še želel? Morda, da kavo kuha:D

AndreAS ::

Tudi sam si lastim tega 1710P, in morm rečt da sem zadovoljen(zaenkrat) kvaliteta izpisa je dokaj lepa, tudi delovanje je hitro, mogoče malo glasno ko ga pižgem(ogrevanje). Drugače pa bomo videli, kako dolgo bo držal toner, ki je bil zraven......
1000 strani - My ass

Cena v akciji 22.900 Sitov
Kupi Kupi....:))

OmaDesala ::

Da ne bom odpiral nove teme, bom povprasal tukaj.

Rabim en laskerski tiskalnik, s cim cenejsimi potrosnimi deli (toner, valj). Sprinta se povprecno 800 listov na teden (dobavnice, racuni, predracuni...). Trenutno imamo Brotherja 1040 s katerim ni problemov, a se tonerji in valji menjajo kar pogosto (tako da je vzdrzevanje dokaj drago).

Katerega mi priporocate?

Metabond ::

Čim cenejšega! Ko bo potrebno zamenjat še kaj drugega kot toner, bom raje zamenjal kar celo kišto! :D (Samsung ML 1710P - toner = 8kSIT)

iskra ::

Kje si videl toner za 1710 za 8kSIT? 8-O

Drugače pa je navadno treba menjati boben po recimo 25000 straneh če se ne motim. Tako da se ti kar splača vzet najcenejši printer in ga potem menjat :) Lahko pa si omisliš tudi kako dražjo varjatno, kjer pride toner za 25k strani in ga menjaš skupaj z bobnom - ampak tak printer pride 100k in toner malo pod tem če prav sklepam (bi mogu malo pregledat cene na netu za t apodatek).
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Gapi ::

Iskra med Samsung ML 1710P in toner je minus :)
No person is rich enough,to buy back his past.

ping ::

Gledal sem HP LJ 1010 za nekaj manj kot 50k. Ima mogoče kdo?
Ja. Imam ga že cca. 3 mesece in sem full zadovoljen


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Toner original ali obnovljen?

Oddelek: Kaj kupiti
254860 (4136) g7_logic
»

Lexmark E232 dilema in obnova tonerjev

Oddelek: Kaj kupiti
162364 (1886) Jackal
»

kateri laserski printer

Oddelek: Kaj kupiti
262721 (2248) mersol
»

Laserski tiskalnik nakup jutri

Oddelek: Kaj kupiti
282904 (2314) iskra
»

Kateri laserski printer (do 30k sit)?

Oddelek: Kaj kupiti
6942 (824) boštjan

Več podobnih tem