Forum » Strojna oprema » Zaklenjena regija na DVD/RW
Zaklenjena regija na DVD/RW
vojak ::
Hcerka mi je zaklenila regijo na mojem DVD pekacu NEC 3500 na regijo 5. Ali kdo ve kako bi resetiral to zadevo v Windowsih? Poskusil sem z novim FW, pa se ni nic spremenilo. Ali mi ostane samo moznost FW z RPC All ali pa se je kaksna druga moznost, da to stvar resetiram v Windowsih?
Hvala!
Hvala!
destiny ::
Lahko uporabiš program DVD Region free (mora bit zagnan kadar gledaš DVD) al pa flash-aš pogon z region free firmware-om.
Han ::
Na The firmware page boš našel RPC1 firmware, programsko pa regije odlično simulira AnyDVD...
vojak ::
Hvala obema! Sem flashal z FW 2.17SE. Mislil sem, da se lahko to resi kako drugace, ker nisem hotel imeti neorginalnega FW zaradi garancije! Z NEC-a so mi poslali naj se obrnem na servis in da bo mi sevis to resetiral, vendar na nasih servisih o tem nimajo pojma!
destiny ::
Če bo treba garancijo uveljavt še zmer lohk nazaj flashas, razen če ne bo zadeva čist fuč...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | regijske zaščite na dvd-jihOddelek: Zvok in slika | 1263 (1129) | Iron |
» | Nec 3520a in regijaOddelek: Strojna oprema | 1154 (1055) | Quikee |
» | NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10705 (6944) | delfinus |
» | NEC 2500 in regijska zaščitaOddelek: Strojna oprema | 1765 (1291) | e-marko |
» | toshiba 1502 dvdOddelek: Zvok in slika | 1710 (1580) | TheHijacker |