Forum » Programiranje » Visual C++ completition listbox
Visual C++ completition listbox
SasoS ::
Ponavadi ko kaj programiram se vedno ko napišeš ime classa ali strukture za . ali -> (če je pointer) pojavi listbox ki ti zlista vse elemente v objektu. V MFCju to pride zelo prav ker si natančno ne moreš zapomniti vseh miljon funkcij...zdaj sem se pa začel ukvarjati tudi z wxWindows ker je bolj portable. Ker APIja še ne obvladam bi želel da bi tudi tu to delalo. Ampak tukaj nastopi problem - VC++ mi vedno zlista samo elemente v mojem objektu, ne pa tudi vseh podedovanih. Path do headerjev sem naštimal v projektu tako da to ne bi smel bit problem. Naredil sem tudi en kratek test: simple projekt 2 classa, vsak z eno funkcijo, eden deduje funkcijo od drugega. Če se header od parent classa nahaja v direktoriju od projekta bo vc++ zlistal vse elemente, če ga skopiram v VC98/include pa samo od child classa. Kako to da potem pri MFCju pa lista vse podedovane elemente?? Oz. kako to naštimat za vse classe? Če kdo ve...
SasoS ::
VisualAssist dela ja, škoda da je za plačat...wxVisualSetup tudi izgleda uredu pa še cenejši je (samo, še vedno 10K ). Probal sem tudi tisti header ki ga samo dodaš u projekt mi pa (zaenkrat) ne pokaže nič...
Vesoljc ::
vem, da je VS mel ene težave s tem, pa je pomagalo če si mu zbirasal eno datoteko, sam ktero....
mislim, da je biu en "h" v končnici
mislim, da je biu en "h" v končnici
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
noraguta ::
ql itak drugač wx hederje ni tak problem zmetat v filetino. doro apa če je narjeno ...
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Neznana napaka pri izdelavi spletneOddelek: Izdelava spletišč | 3722 (2795) | MisterR |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3095 (2018) | Spura |
» | [C++] Uporabnost c++-a v današnjih časih (pa malo linuxa)Oddelek: Programiranje | 2811 (1994) | [SkA] |
» | Qt Designer -> KDevelop C++ ErrorOddelek: Programiranje | 2118 (1648) | 'FireSTORM' |
» | [Visual Studio 2005] Visual Inheritance problemiOddelek: Programiranje | 1767 (1607) | dmok |