Forum » Pomoč in nasveti » Kako instalirat 3dfxoc
Kako instalirat 3dfxoc
minimetro ::
Sej sm probu, pa mi napiše da ne najde mojga voodooja. A je možn, da ga ne najde zato, ker ne podpira 32 bit ampak sam 16 bit.
A.J. ::
Če ti ne bo uspelo provi V3Tweaker dol iz www.tweakfilles.com potegnt. Ma še kr neki nastavitev ki ti lahko pomagajo optimizirat voodooja.
Dami ::
Minimetro: a že maš sploh kakšn 3dfx tools verzijo inštalirano? Men dela vse brez problemov (143@183), pa tud z toolsi nism mel problemov. Probaj vse uništalirat (tud kartico) pa pejt čist na nov (kot da bi ga kupu) inštalirat, tokrat z tazadnjimi driverji. Pa še bios si updati.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Sej mam tazadnje driverje od V3-3000 pa ne dela, a se morem še toolse naložt al kaj sej mislim da jih mam, kolkr se jst na to spoznam!
Administrator ::
Zazenes ta oc program pa das Enable Over Clocking, pol pa gres na nadzorno polosco pa 3dfx tools ali pa kliknes na ikonco ki jo mas v orodni vrstici.
Makaron_hater ::
Čudim se, kako so nekateri prišli do svojih zvezdic.
Mogoče pa slo-tech pozna tudi modre pisemske ovojnice ?!?!?!
Mogoče pa slo-tech pozna tudi modre pisemske ovojnice ?!?!?!
Dami ::
Minimetro: ja glede toolsov ne vem če so nuja. Nism probu brez, kr ti itak oboje (driverje in tools inštalira), sam možn da je pol to problem. Naredi tak k sn ti že prej reku.
Ej Makaronar, a morš na vseh temah svojo eno-in-isto pripombo pustit?? Če še nisi opazu, je tem je več (od lože do malih oglasov, iger itd.) in tam ni nujn da teče debata o tem kak si prestaviš jumperje na plati ali kaj tehnično podobnega. Ne vem zakaj te tak brigajo te zvezdice. Jst sn svojo dobil v enem tednu, zdej sn pa na istem že 2 mesca pa me sploh ne briga. Ti pa svoje ziher ne boš dobil s takim obnašanjem. There, i said it.
Ej Makaronar, a morš na vseh temah svojo eno-in-isto pripombo pustit?? Če še nisi opazu, je tem je več (od lože do malih oglasov, iger itd.) in tam ni nujn da teče debata o tem kak si prestaviš jumperje na plati ali kaj tehnično podobnega. Ne vem zakaj te tak brigajo te zvezdice. Jst sn svojo dobil v enem tednu, zdej sn pa na istem že 2 mesca pa me sploh ne briga. Ti pa svoje ziher ne boš dobil s takim obnašanjem. There, i said it.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
Sm vse na novo instalirou, pa noče. Napiše pa tole:
3Dfx Tools has not been detected.3Dfx Tools must be installed before the Over clocking Page can be enable.
Kaj naj še nardim
3Dfx Tools has not been detected.3Dfx Tools must be installed before the Over clocking Page can be enable.
Kaj naj še nardim
Gone whit the wind
Administrator ::
ja to je zato ker nimas toolsov instaliranih. Dej pober si te drajverje pa instaleri vse.Voodoo3 1.07.00
bexl ::
Ej glavce , a kirmu sploh kaj pomaga če jo našponaš ?Jest sm jo na 195Mhz pa je vse en isti shit.Probu sem pa z vsem mogočim!
kako je lepo biti glup!!!
W|TBOY hvala za link, sam jst mam Win2k, tko da mi driverji ne pomagajo. A maš mogoče driverje za Win2k.
Gone whit the wind
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki Voodoo 3 + XP?Oddelek: Programska oprema | 1474 (1219) | XS!D3 |
» | Iščem alternativo vudujuOddelek: Kaj kupiti | 1891 (1655) | Arthur |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1820 (1523) | Evil|One |
» | WickedGLOddelek: Zvok in slika | 1250 (980) | Evil|One |
» | Prosim pomoč pri navijanju V3Oddelek: Zvok in slika | 1185 (1021) | EvilK|NG |