Forum » Programska oprema » xxx.ccd, xxx.img???
xxx.ccd, xxx.img???
Tuhi ::
Imam eno vprasanje!
Z interneta sem potegnil program velik okoli 800Mb in ko sem ga razipal sem nasel noter dva fajla in sicer xxx.cdd in xxx.img! Zanima s katerim programom lahko sedaj to pretvorim v uporabno obliko?
Hvala!!!
Z interneta sem potegnil program velik okoli 800Mb in ko sem ga razipal sem nasel noter dva fajla in sicer xxx.cdd in xxx.img! Zanima s katerim programom lahko sedaj to pretvorim v uporabno obliko?
Hvala!!!
iskra ::
xxx
No, če ugibam, si pobral eno 800MB datoteko, in eno nekaj 100 bajtov ali kilobajtov težko zadevo. Ta velika datoteka je slika CDja, ta majhna so nekakšna navodila za pečenje. Malo sem pogooglal zate in ugotovil, da boš ti dve datoteki najlaže zapekel s programom imenovanim Alcohol 120%. Do tega programa prideš po isti poti kot do xxx zadeve Lahko poskusiš tudi z Neotom vendar zna malo komplicirati. Če sem prav asociral, zna biti ccd celo Clone CD datoteka. Lahko poskusiš tudi s tem.
Anyway, programu poiščeš nekje burn image ali nekaj podobnega in nato navedeš pot do xxx.ccd. Samo poskrbi, da bosta obe datoteki v istem direktoriju.
No, če ugibam, si pobral eno 800MB datoteko, in eno nekaj 100 bajtov ali kilobajtov težko zadevo. Ta velika datoteka je slika CDja, ta majhna so nekakšna navodila za pečenje. Malo sem pogooglal zate in ugotovil, da boš ti dve datoteki najlaže zapekel s programom imenovanim Alcohol 120%. Do tega programa prideš po isti poti kot do xxx zadeve Lahko poskusiš tudi z Neotom vendar zna malo komplicirati. Če sem prav asociral, zna biti ccd celo Clone CD datoteka. Lahko poskusiš tudi s tem.
Anyway, programu poiščeš nekje burn image ali nekaj podobnega in nato navedeš pot do xxx.ccd. Samo poskrbi, da bosta obe datoteki v istem direktoriju.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Tilen ::
TA "velik" je image file ta mali pa cue "sheet". Gres v NERO, kliknes burn IMAGE, gres v direktoreij kjer imas CUE "shee" in le tega odpres. Nadaljna pot je znana, najbrz.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIN datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 5147 (4587) | elninko |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4726 (4032) | shemenko |
» | Snemanje filmov z Bin datotekoOddelek: Zvok in slika | 1690 (1438) | danielka84 |
» | 800 MB le 702...Oddelek: Strojna oprema | 1642 (1335) | CaqKa |
» | *.bin , *.cue....kaj storitiOddelek: Programska oprema | 3989 (3006) | Soni |