Forum » Pomoč in nasveti » tezave wxp po namestitvi zadnjih popravkov 14.10.4
tezave wxp po namestitvi zadnjih popravkov 14.10.4
teve63 ::
zaradi virusov in popravkov smo tudi pri nas instalirali sus za popravke.
do vceraj je delalo vse normalno, potem pa so nastopile tezave na racunalnikih, ki imajo instaliran xp profesional (zaenkrat na treh racunalnikih). ti zadnji popravki zahtevajo reset in po resetu se winsi sicer dvignejo po logiranju pa se pojavi napis
The procedure entry point SHCreate ThreadRef could not be located in the dynamic link library SHLWAPI.dll
poskusili smo prekopirati datoteko z drugega racunalnika vendar ni bilo nic boljs. aja se to. ne zazene explorerja lahko zazenem task manager, regedit, cmd pa se kaj bi se naslo. samo delat se pa z racunalnikom ne da, skos se pojavlja zgornji mesage.
potem smo poskusili nadomestiti registrske datoteke z beckupa, pol je bila pa sele stala. pri zaganjanju winsov je nahitro javil da je neko geslo napacno. potem sem sel v recovery console pa administratorsko geslo ni bilo pravo. pa mi je preostalo se to, da sem vzel disk prekopiral podatke in skloniral disk iz druge masine in zaenkrat dela. gledal smo na googlu zaenkrat se javlja to vprasanje samo enkrat, pa se to je v nemscini, odgovorov pa se ni pametnih.
kontaktiral microsoft podporo, ne vejo nic.
ce ima kdo kaksno pametno idejo bom zelo vesel.
hvala lepa
do vceraj je delalo vse normalno, potem pa so nastopile tezave na racunalnikih, ki imajo instaliran xp profesional (zaenkrat na treh racunalnikih). ti zadnji popravki zahtevajo reset in po resetu se winsi sicer dvignejo po logiranju pa se pojavi napis
The procedure entry point SHCreate ThreadRef could not be located in the dynamic link library SHLWAPI.dll
poskusili smo prekopirati datoteko z drugega racunalnika vendar ni bilo nic boljs. aja se to. ne zazene explorerja lahko zazenem task manager, regedit, cmd pa se kaj bi se naslo. samo delat se pa z racunalnikom ne da, skos se pojavlja zgornji mesage.
potem smo poskusili nadomestiti registrske datoteke z beckupa, pol je bila pa sele stala. pri zaganjanju winsov je nahitro javil da je neko geslo napacno. potem sem sel v recovery console pa administratorsko geslo ni bilo pravo. pa mi je preostalo se to, da sem vzel disk prekopiral podatke in skloniral disk iz druge masine in zaenkrat dela. gledal smo na googlu zaenkrat se javlja to vprasanje samo enkrat, pa se to je v nemscini, odgovorov pa se ni pametnih.
kontaktiral microsoft podporo, ne vejo nic.
ce ima kdo kaksno pametno idejo bom zelo vesel.
hvala lepa
GoFast ::
tudi jaz imam tak problem
ne vem točno v čem je problem, po moje v popravku iz update
jaz sem sel pod direktorij c:\windows\ in tam v uninstall direktoriju odinstaliral tisti popravek ki ga je tisti dan instalirano.
potem se je sistem postavil ampak zelo počasi in pa internet ne deluje vec
sumim virus, jeb*m microsoft help
ne vem točno v čem je problem, po moje v popravku iz update
jaz sem sel pod direktorij c:\windows\ in tam v uninstall direktoriju odinstaliral tisti popravek ki ga je tisti dan instalirano.
potem se je sistem postavil ampak zelo počasi in pa internet ne deluje vec
sumim virus, jeb*m microsoft help
Wej, kej vs kej ZJEJDA!
teve63 ::
microsoft podpora se je potrudla na sledecem linku je resitev, asamo pazi po deinstalaciji sp2 ne dela usb mis in ne tipkovnica. pol sem priklopil ps2 delal po navodilih iz linka in problem je bil reshen.ž
se enkrat hvala microsoft podpori.
Povezava do google groups!
Lep pozdrav,
By Moderator
Popravil sem naziv povezave, ker je prej preveč raztegnila tabelo.
se enkrat hvala microsoft podpori.
Povezava do google groups!
Lep pozdrav,
By Moderator
Popravil sem naziv povezave, ker je prej preveč raztegnila tabelo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost jedra sodobnega operacijskega sistema: LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2349 (2349) | Ziga Dolhar |
» | [.NET ali c#] ne najdem dokumentacijeOddelek: Programiranje | 1454 (1300) | atasmrk |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2625 (2374) | bili_39 |
» | Ne morem spremeniti privzete Home page strani?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1283 (963) | bastadu |
» | Problem Linux in WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1056 (999) | mile |