» »

Chenbro Gaming Bomb - kvaliteta

Chenbro Gaming Bomb - kvaliteta

Keyser Soze ::

Če si kdo lasti Cnebro Gaming Bomb. Zanima me kakšne kakovosti je pločevina pri tem ohišju. Je takšna bolj v stilu Delamaris konzerv ali bolj pri močnejših - ala Antec in podobni.

Pa zanima me še odpiranje stranice - z vijaki ali "kljuko".

P.S.: Če kdo ve za kakšno ohišje podobnih mer in podobne izdelave samo da je iz aluminija lahko to deli z nami. Samo pomoje je utopično upati, da bi dobil kaj takega za manj kot 10 tisočakov.

boha ::

hehe, glih včeraj sem nabavil zadevo, sicer še nisem imel cajta sestavit, sem se samo na hitro razgledal. ohišje je ok. stranska plošča je brez vijakov, torej jo odpreš z vzvodom na zadnji strani. na podoben način se odpre sprednja plošča. vijačenje mislim, da pride v upoštev le pri nameščanju tračnic na pogone in diske. meni je bilo glavno to, da ima za tako ceno pleksi stranico in dober pretok zraka (spredaj 92mm, zadaj 120mm). no edino sprednji ventilator je potrebno našraufati, zadnjega pa ne, vkolikor je ta 120mm. fina zadevca. res pa je, da je brez reset gumba...

sicer pa upam, da ne hvalim prehitro... :8)

Keyser Soze ::

No, poglej pa poročaj, kako je kaj trden pleh, da bom vedel, če je zadeva primerna zame(idiotproff):D

Moram kupit dva ohišja približno takšnih dimenzij, pa se ne bi rad zafrknil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

LD PC-V8 Sestava.... (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
11514023 (9175) Xserces
»

Ventilatorji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10516694 (14363) IvoJan
»

Katero ThermalTake ohišje???

61373 (1239) rokxboy
»

naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )

11922196 (16251) DimmniBurek
»

Vgradnja veeelikega radiatorčka

482467 (1303) burkiburke

Več podobnih tem