Forum » Omrežja in internet » povezava do interneta
povezava do interneta
misso ::
V internet explorerju sem naštimal da mi gre avtomacko(vpraša če pokličem na siol isnd) na internet, samo potem ko ugasne explorer se mi noče ugasnit povezava.
Na računalniku imam še Pando antiverus.
lp misso
Na računalniku imam še Pando antiverus.
lp misso
dvv32 ::
Mogoče maš desno spodi pri uri kakšno ikonco in jo klikni in nato prekini povezavo?
Drugače pa pejt na Nadzorna plošča, pol pa povezave al neki pa maš tam eno ikonco (verjetn siol).
Mgoče je to to!!
Drugače pa pejt na Nadzorna plošča, pol pa povezave al neki pa maš tam eno ikonco (verjetn siol).
Mgoče je to to!!
ToniT ::
Orodja->Internetne možnosti->Povezave, tam označiš omrežje na klic in klikneš na nastavitve->dodatno in tam daj kljukico pri Prekini povezavo, ko ni več potrebna.
Upam, da imaš pri povezavi na klic nastavljeno tako, da vidiš, kam ti kliče računalnik in potem potrdiš povezavo..... (da ne bo na koncu meseca kak gromozanski račun....).
Upam, da imaš pri povezavi na klic nastavljeno tako, da vidiš, kam ti kliče računalnik in potem potrdiš povezavo..... (da ne bo na koncu meseca kak gromozanski račun....).
misso ::
Ja imam tako naštimano da me prej vprša.
Mi lahko kdo pove Orodja->Internetne možnosti->Povezave, tam označiš omrežje na klic in klikneš na nastavitve->dodatno in tam daj kljukico pri Prekini povezavo, ko ni več potrebna v angleščini
Mi lahko kdo pove Orodja->Internetne možnosti->Povezave, tam označiš omrežje na klic in klikneš na nastavitve->dodatno in tam daj kljukico pri Prekini povezavo, ko ni več potrebna v angleščini
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sekuritiOddelek: Informacijska varnost | 1399 (1035) | KoMar- |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2009 (1526) | Goldee |
» | Outlook VS internetOddelek: Omrežja in internet | 1043 (963) | triple cross |
» | 3Com ISDN ext. in Pc Anywhere povezava ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (1030) | Lith |
» | modem ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 886 (812) | amper |