Forum » Omrežja in internet » Linux router?
Linux router?
ratek ::
Razmišljam da bi si iz stare mašine sestavil router (coyote linux al pa clarkconnect).
Trenutno imam namreč Linksys BEFSR41 in se stvar rahlo zabaše (visoki ping časi). Sicer nas je 5 uporabnikov (ADSL 4096/512), ki vsi uporabljamo P2P programčke(ravno zaradi tega je preobremenjen).
Zanima me če bi linux mašina bolje stregla tem zadevam.
LP
Trenutno imam namreč Linksys BEFSR41 in se stvar rahlo zabaše (visoki ping časi). Sicer nas je 5 uporabnikov (ADSL 4096/512), ki vsi uporabljamo P2P programčke(ravno zaradi tega je preobremenjen).
Zanima me če bi linux mašina bolje stregla tem zadevam.
LP
Azrael ::
Jaz imam P120, 96MB RAM (verjetno bi bilo 16MB dovolj, vendar se mi ne da odpirat kište in menjati RAM), Coyote Linux, kabelska, router dela BP.
Baje deluje povsem v redu, kot Linux router, že kakšen 486 DX4, pod pogojem, da ima dovolj RAMa.
In še povezava na eno starejšo starejšo temo(2 strani), ki govori o tem problemu.
LP, Azrael
Baje deluje povsem v redu, kot Linux router, že kakšen 486 DX4, pod pogojem, da ima dovolj RAMa.
In še povezava na eno starejšo starejšo temo(2 strani), ki govori o tem problemu.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2390 (1372) | sidd |
» | Coyote Linux router problemOddelek: Omrežja in internet | 1606 (1343) | janezl |
» | Kater softwearski router?Oddelek: Programska oprema | 1504 (1156) | Tomay |
» | Linux na disketi kot firewall/router (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7359 (5742) | Azrael |
» | Linux za routerOddelek: Operacijski sistemi | 1453 (1198) | moby-dick |