Forum » Navijanje » Overlockanje grafičnih kartic
Overlockanje grafičnih kartic
_Mortal_ ::
Jaz mam 3DFx Banshee in sem šel na d-load zdownlodat
3DFX Overclocker ko ga inštaliram piše da nimam tolsov za overlockat ko pa pogledam spodnji del k tam piše da je kartica overlockana ampak jaz je nikol nisem overlocku
3DFX Overclocker ko ga inštaliram piše da nimam tolsov za overlockat ko pa pogledam spodnji del k tam piše da je kartica overlockana ampak jaz je nikol nisem overlocku
OZZY ::
Mortal car: Ne pisat dveh postov zapovrstjo. Prvič si že napisal svoje mnenje.
PA glej, da ne bi postal kaka zobvata ovca ali gnoj.
PA glej, da ne bi postal kaka zobvata ovca ali gnoj.
Go with the flow.
EvilK|NG ::
Navit se ga da tut tko da v registru neki dodas in notr napise mhz-je ce te zanima mi povej da ti dam url al pa sliko!!
Play your Cards Right !
_Mortal_ ::
Preden si navijem do konca grafično do konca si mislim kupit še en ventilator sam ne vem kerga
EvilK|NG ::
Ja jst mam od celya rebra pa od blue orba ventilator na voodooju3 3000@3500 flashiran pa dela good!!!
Play your Cards Right !
lord VASCO ::
Ja če jo hočš navit NUJNO BOLŠ HLAJENJE!!! K drugač bo zmrzlna.(vsaj po mojih izkušnjah)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5546 (4616) | mtosev |
» | Dual GeForce 7600GTOddelek: Novice / Grafične kartice | 4212 (3666) | piscanc |
» | voodoo3 3000 na AGP 2x OC how to?Oddelek: Navijanje | 1996 (1704) | tiborrr |
» | ti 4200, ti 4400, ti 4600Oddelek: Strojna oprema | 1290 (987) | Klemenn |
» | kupujem rableno grafično.... kere fore !Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1066) | mrTwelveTrees |