Forum » Pomoč in nasveti » ne morem zbrisati filma iz diska!!!
ne morem zbrisati filma iz diska!!!
_Xavier_ ::
nikakor ne morem zbrisat filma iz diska......use sem probau.baje moram nekaj zbrisat iz registra in potem naj bi se dalo sam jst se nocem s tem igrat tko da ce je kdo tok dober naj mi pove kako in kaj ... ze v naprej hvala!!!
alien-m
zajc ::
Poskusi izbrisat s Total Commanderjem (www.ghisler.com), ker ti Explorer izdeluje "sličico" in je datoteka takrat zasedena...
OZZY ::
Start nato run in napiši notri naslednje brez narekovajev '' REGSVR32 /U SHMEDIA.DLL '' ....stvar rešena
Ja še to..lahko da je potreben ponovni zagon...Vendar ne vedno
Ja še to..lahko da je potreben ponovni zagon...Vendar ne vedno
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
naty_88 ::
Tud sama sem imela te probleme! Odkar sem začela uporabljat Overnet za dolvleko mi tud ni šlo izbrisat filma, ker si ga računalnik shrani, ker so verjetno drugi od tebe dol vlekli in ti vedno napise, da datoteko uporablja nekdo drug, zato je ne gre izbrisat!
REŠITEV!!!
Ponovno zaženeš računalnik, greš v nero burning room, tam poiščeš film, ki ga želiš izbrisat, klikneš SHIFT+DEL, nato te računalnik vpraša, če res želiš izbrisat in potrdiš z DA!
In željen film ti bo izbrisalo! Tako vsaj jaz počnem! POSKUSI! Veliko sreče! LP
REŠITEV!!!
Ponovno zaženeš računalnik, greš v nero burning room, tam poiščeš film, ki ga želiš izbrisat, klikneš SHIFT+DEL, nato te računalnik vpraša, če res želiš izbrisat in potrdiš z DA!
In željen film ti bo izbrisalo! Tako vsaj jaz počnem! POSKUSI! Veliko sreče! LP
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
OZZY ::
mater kaj komplicirate...napiši to, kar sem ti jaz podal in stvar je rešena. Po tem lahko komot zbrišeš filme.
Go with the flow.
hruske ::
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hruske ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne da se zbrisat filmaOddelek: Pomoč in nasveti | 1477 (1264) | andper |
» | Problem z brisanjem pokvarjene AVI datoteke!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1571 (1307) | smolep |
» | Brisanje - "It is being used by another persone or program..."Oddelek: Pomoč in nasveti | 1310 (1140) | Matev |
» | Ne gre mi zbrisat avi file!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1084 (974) | david |
» | Ne morem izbrisati nekaterih datotek v windowsih XP!!! pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2429 (2339) | iration |