Forum » Programska oprema » En K3b problemček prosim pomagite!!!
En K3b problemček prosim pomagite!!!
Jaka_3000@hotmail.com ::
hi!
jaz mam en majhn problemček za peko cd-jov uporabljam K3b, s katerim pa nemorem posneti avdio cd-ja če je pesem na računalniku v mp3 obliki ! Kaj lahko kdo pove kako naj posnamem ta avdio cd prosim!!!
pa čimprej ker bom mogoč juter rabo cd !!!!
HVALA !!!
jaz mam en majhn problemček za peko cd-jov uporabljam K3b, s katerim pa nemorem posneti avdio cd-ja če je pesem na računalniku v mp3 obliki ! Kaj lahko kdo pove kako naj posnamem ta avdio cd prosim!!!
pa čimprej ker bom mogoč juter rabo cd !!!!
HVALA !!!
MasterMind ::
1. Posnemi kot DATA disc
2. Pretvori v .wav
(ne mi vrjet na besedo, ker jaz ne pečem Avdio CD-jev )
2. Pretvori v .wav
(ne mi vrjet na besedo, ker jaz ne pečem Avdio CD-jev )
Gentoo, KDE uporabnik.
Jaka_3000@hotmail.com ::
ja pretvorim naj v wav s katerim programom pa? ker če spremeniš končnico iz mp3 v wav je pr skor useh fajlih še kar waw datoteka!
MasterMind ::
Hmm. Google? (mp3 wav converter linux) Drgač nej ti pa kdo drug kej pove .
EDIT: Aja kaj ti pa napiše?
EDIT: Aja kaj ti pa napiše?
Gentoo, KDE uporabnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MasterMind ()
ql000 ::
pod multimedia menijem v linuxu imaš en programček za pretvorbo, samo sem pozabil kako se mu reče. malo se poigraj, ja pa dej še deli z nami katero distribucijo imaš!
LP
LP
moj_nick ::
V xmms-u se da tako kot se da z winamp-om.
Greš na preferences, pod output plug-in izbereš disk writer in ga konfiguriraš. Potem izklopiš repeat in shuffle funkcije ter stisneš play. Zvoka ne boš slišal, se pa bojo write-ali wav file-i v direktorij, ki si ga med konfiguracijo plug-ina vpisal.
Greš na preferences, pod output plug-in izbereš disk writer in ga konfiguriraš. Potem izklopiš repeat in shuffle funkcije ter stisneš play. Zvoka ne boš slišal, se pa bojo write-ali wav file-i v direktorij, ki si ga med konfiguracijo plug-ina vpisal.
110111001001010001010000
hruske ::
katero distribucijo linuxa pa imas?
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator
Poldi112 ::
Jaz imam k3b 0.11.12 in dela. Oz. ko vrzem mp3-je iz enega cd-ja v new cd project mi napise 500MB, tako da to je to.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 3442 (3080) | joze28 |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9297 (7503) | charly5650 |
» | Pomoč oz. nekaj vprašanje če mi bo kdo znal odgovorit na njihOddelek: Pomoč in nasveti | 870 (820) | Daedalus |
» | NeroOddelek: Programska oprema | 1595 (1439) | noogy2noogy |
» | Odkodiranje MP3 v CD AudioOddelek: Zvok in slika | 1974 (1755) | gunner |