Forum » Pomoč in nasveti » Tezava-Msi6163pro & Celly C-mine
Tezava-Msi6163pro & Celly C-mine
Mario ::
Z Celly300A vse dela cudovito, ko pa dam gor Celly566 tudi vse ok (ce ne stejemo Bios prikaza) razen SiSoftSandraPro2k.7.6.49 naredi na cpuMultiMedBench illegal operacijo, WTF!!! Na drugem PC-ju pa baje dela ta test Celly z AbitBE-2 ok! A bi blo mozno, da je cpu poskodovan (mmx instrukcije, ali ga Bios serje; je se original Award4.51pg, plata pa Coppermine-Ready! Ali je imel kdo enako tezavo, pa je po nadgradnji minila? Malo dosti cvikam Flashanje Biosa,in to bi bil zadnji korak! Mislim, da Bios ne bi smel bit vzrok temu!
Za vse odgovore hvala lepa!
Za vse odgovore hvala lepa!
VASkO ::
cvikas BIOS flashat... to se mi zdi total neumno!
flashaj BIOS, pametno je imeti vedno zadnji BIOS gor, ker neprestano se odkrivajo napake in jih nove razlicice odpravljajo, FLASHAJ!
flashaj BIOS, pametno je imeti vedno zadnji BIOS gor, ker neprestano se odkrivajo napake in jih nove razlicice odpravljajo, FLASHAJ!
Shadowman-x ::
Presnemi nov bios, inštaliraj na disketo in jo pusti v disketniku, ponovno zaženi računalnik in vse se ti bo naredilo samo od sebe!!!
Samo elektrike ne sme zmanjkati!
P.S.: na MSI-jevi strani piše:
1. This is the AWARD(r) BIOS version 3.A release.
2. This BIOS fixes the following problems of the previous version:
-Fixed CPU L2 Cache error problem.
Samo elektrike ne sme zmanjkati!
P.S.: na MSI-jevi strani piše:
1. This is the AWARD(r) BIOS version 3.A release.
2. This BIOS fixes the following problems of the previous version:
-Fixed CPU L2 Cache error problem.
pa kaj ga strasis? zato pa se folk boji flashati BIOS. Jaz sem flashal (na vecih matinih) ze okoli 50krat pa se niti enkrat ni slo nic narobe...
pac zazenes program za flashati, vprasa za ime datoteke, vpises, stisnes enter in to je to (pomoje nic tezkega)
sem se pa pogledal za tvojo plato in sicer moras nadgraditi BIOS, da dobis podporo za Celerona2, ceprav plata podpira p3, vseeno je neki popravek za c2. Vzami dol zadnjo verzijo (3.A) in jo flashaj.
pac zazenes program za flashati, vprasa za ime datoteke, vpises, stisnes enter in to je to (pomoje nic tezkega)
sem se pa pogledal za tvojo plato in sicer moras nadgraditi BIOS, da dobis podporo za Celerona2, ceprav plata podpira p3, vseeno je neki popravek za c2. Vzami dol zadnjo verzijo (3.A) in jo flashaj.
Shadowman-x ::
Ni bilo mišljeno kot strašenje, samo zame edina stvar, ki lahko gre narobe.
Za vzpodbudo - tudi sam sem že nevem kolikokrat nadgrajeval Bios - od matičnih plošč do grafik in moram reči, da ni bilo problemov.
Priporočilo - ko boš prebral še stare nadgradnje biosov (vse staro je že vključeno v najnovejšo verzijo) boš videl, da brez tega enostavno ne gre!!!
Za vzpodbudo - tudi sam sem že nevem kolikokrat nadgrajeval Bios - od matičnih plošč do grafik in moram reči, da ni bilo problemov.
Priporočilo - ko boš prebral še stare nadgradnje biosov (vse staro je že vključeno v najnovejšo verzijo) boš videl, da brez tega enostavno ne gre!!!
A je kdo tu na Obali, ki bi bil pripravljen pomagat s Hot-Swap metodo, ce se mi zgodi BadFlash?
Tezava se vedno!, zanima me ce ima kdo to plato in Celly-cuMine z biosom v3.9 in mu vse dela ok? namrec na usenetu sem izvedel, da ima ta bios disablan L2 cache; a je to res? Bi rad zvedel, preden flasham na to verzijo- hvala v naprej!
saj BIOS lahko flashas nazaj, ce ti novi ne pase, cvikator!jejeje, se zdaj nisi flashal, ce si nevrotik in imas panicno fobijo pred apokalipso v tvojem racunalniku? Flashanje BIOSa je cisto normalna zadeva, ki spada zraven k vsakemu vzdrzevanju racunalnika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baghera ::
ehmmm, jest sm že eno grafično zjebu, ker sem jo flašu :) iiiiiiii , samo takrt sm bil nespo :). sej mogoče sm pa še kr :)
morm probat, kuj jutr grem flešat vuduja na 3500.
morm probat, kuj jutr grem flešat vuduja na 3500.
Spajky ::
Samo ne flashat v3.9 !!!! ima big BUG - L2 cache disablan !! /probal na lastni kozi !/
verzija 3.94 bi morala biti v redu:
tukaj
verzija 3.94 bi morala biti v redu:
tukaj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč po neuspešni posodobitvi BIOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1066) | ender |
» | mama plata ne piska, računalnik ne delaOddelek: Strojna oprema | 3362 (3057) | Azrael |
» | Lastniki Gericom Blockbusterja pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4885 (3978) | snow |
» | nov biosOddelek: Navijanje | 1054 (863) | Sandi79 |
» | Flashal sem BIOS in sedaj..Oddelek: Pomoč in nasveti | 1616 (1281) | billy |