Forum » Elektrotehnika in elektronika » kje najti dele
kje najti dele
kreden ::
Zanima me, če kdo ve kje dobiti/naročiti dele za skurjen ojačevalec...
bd-244c
bd-243c
2sd-438
2sb-560
Zgornja dva v bistvu nista problem, spodnja pa bi moral najti zamenjavo ...
Če mi lahko kdo pomaga prosim... lp
bd-244c
bd-243c
2sd-438
2sb-560
Zgornja dva v bistvu nista problem, spodnja pa bi moral najti zamenjavo ...
Če mi lahko kdo pomaga prosim... lp
Azrael ::
Hmm, use Google, tu so podatki.
(ni treba nameščati activeX vsebine, klikni NE!)
Tu pa je možen nakup.
Lahko pa greš v tvojo najljubšo trgovino z elektroniko in se tam s prodajalcem sprehodita po katalogih, poiščeta in kupiš ustrezen komplementarni par Si tranzistorjev (100V, 0.7A , 0.9W...).
V praksi je tako, da manj kot 20 različnih tipov tranzistorjev, pokrije več kot 95% zahtev servisiranja. Pod različnimi oznakami se skrivajo praktično identični primerki.
LP, Azrael
(ni treba nameščati activeX vsebine, klikni NE!)
Tu pa je možen nakup.
Lahko pa greš v tvojo najljubšo trgovino z elektroniko in se tam s prodajalcem sprehodita po katalogih, poiščeta in kupiš ustrezen komplementarni par Si tranzistorjev (100V, 0.7A , 0.9W...).
V praksi je tako, da manj kot 20 različnih tipov tranzistorjev, pokrije več kot 95% zahtev servisiranja. Pod različnimi oznakami se skrivajo praktično identični primerki.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere elemente kupiti?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1163 (962) | Azrael |
» | Najcenejša plošča za ddr2 in core 2Oddelek: Kaj kupiti | 1309 (1191) | dzinks63 |
» | Kako konfiguracijo računalnika narediti?Oddelek: Kaj kupiti | 2371 (1897) | koyotee |
» | Logitech Z-5300 5.1 (280W RMS)?izkusnje?Oddelek: Kaj kupiti | 2624 (1684) | boštjan |
» | Pregorjeno vezje za neonkoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3429 (2933) | Azrael |