Forum » Strojna oprema » CDrw-dvd combo enota nagaja
CDrw-dvd combo enota nagaja
2004 ::
imam novega (nima garancije) laptopa na kateremu mi nagaja cdrw-dvd...stvar pa je v tem da ko racunalnik prizgem vse normalno dela...vrtim musiko pecem cd-je potem pa recimo odprem vratca za cd in vstavim drugega pa ikona z simbolom cd izgine..prav tako v nerotu ne morem snemat...se pravi kar na enkrat sem brez cd roma...ponavadi pomaga ce ugasnem in ponovno zazenem racunalnik...a je to harverska ali softverska napaka...nekaj sem bral na netu da XP ji z servis packom 2 delajo probleme..je morda to? prosim pomagajte..
potrebujem pomoc
MilkoSan ::
ne bom neki pametoval, samo combo enote sux big time...
nesi nazaj,kjer si kupil in naj poštimajo...če je pa možno, doplačaj DVD pekač in maš mir.
lp
nesi nazaj,kjer si kupil in naj poštimajo...če je pa možno, doplačaj DVD pekač in maš mir.
lp
2004 ::
problem je v tem da racunalnik nima garancije in bi zato rad vedel kaj je narobe..oz.nasel nekoga ki je ze mel podoben problem..
potrebujem pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč (laptop - baterija - ugašanje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2552 (2240) | hojnikb |
» | umiranje trdih diskovOddelek: Strojna oprema | 3441 (1720) | opeter |
» | Barebone prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1827 (1481) | PhotoBlaz |
» | Uveljavil garancijo in dobil slabšo komponentoOddelek: Strojna oprema | 1562 (896) | sirotka |