» »

Nadzorovanje downloda preko Emule, Kazza, Bit Torrent,...

Nadzorovanje downloda preko Emule, Kazza, Bit Torrent,...

Misi666 ::

Slisu sm da odkar smo stopil v EU je nadzor downloda velik bl poostren, in da se zgodi tud to da ti kr naenkrat pozvoni poštar s poloznco na kateri je neka ogromna cifra k jo mors placat zarad nelegalnega downloda raznih programov in igrc in filmov in ne vem cesa se.

Zdj me pa zanima kasn je nadzor in moznost da te dobijo oziroma izsledijo pri downlodanju prek Emula, Kazza in se najbl me zanima kako je z BitTorrentom oziroma suprnovo. Ce kdo kej bl ve o vsem tem k jest (ker namrec nimam pojma kako to laufa vse skp) bi ga prosu ce mi objasni situacijo in predvsem pove kaksno je tveganje pri downlodanju dandanes...

hvala za odgovore in lep dan se naprej :)

Ziga Dolhar ::

Kje si to slišu?
https://dolhar.si/

Misi666 ::

Ma od dostih modelov k so prej full skoz downlodal, zdj so pa rekl da odkar je full poostreno to da raj ne dljajo vec...sej zdj sm uprasu nekoga k ga fotr pozna in se ornk spozna na te pravne in vse zadeve in cakam da vidm kaj bo odgovoru.

Tilen ::

Vdori v zasebnost, nesprejemljive pogodne ISP-jev oziroma krsenje le teh (oni za neomejen dostop hocejo XXX denarja) jaz to placam in nocem nikogar pred vrati. Ce jaz zdownlowdam slo-tech linux 500x in mi pride postar na vrata zaradi prevelikega dlja se mu samo nasmehnem, nisem pa enakega mnenja za razne nelegalne stvari. Tam pa... khm smesno se mi zdi vse skupaj. Kontroliranje le tega bi postalo tezko ze pri nas, kaj sele v drzavah ki so vsaj 10x vecje od nas in je masa ljudi 10x in vec vecja. :\ Vsaj brezposelnih vec nebo toliko. >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kdo tuki nateguje (dogodivščine s pošto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5214796 (9849) darkolord
»

Nemški hekerji ne verjamejo Volkswagnu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
5820806 (17270) sandmat
»

Japonski študenti dobili brezplačen iPhone (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
837992 (5281) Pyr0Beast
»

Varnostna analiza anonimizacijskega omrežja Tor (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6510761 (9489) hokuto
»

a je nelegalno imeti server za download piratskih...

Oddelek: Izdelava spletišč
302355 (1517) BluPhenix

Več podobnih tem