» »

tiskalnik ne tiska

tiskalnik ne tiska

selena ::

Imam tiskalnik Canon BJC-2000, ki ga kakšno leto nisem uporabljala. Vstavila sem novo kartušo, pa se nič ne natisne - kot da je glava zamašena(?). Mislite, da moram kupiti novo tiskalniško glavo? Imate morda kak nasvet kako usposobiti staro? Če je edina možnost kupiti novo, mislite, da se bolj splača kupiti kar novi tiskalnik, tale je star že kakih 3 - 5 let?

Fuzz ::

Pred časom sem imel enak problem kot ga imaš sedaj ti. Poizkusil sem vse živo, da bi jo spravil k življenju, vendar sem moral na koncu kupiti novo.

Aja... še to. Da preveriš, če je kartuša zasušena, jo vzami ven in jo pritisni ob papirnat robček. Če ni sledov barve, potem je zasušena.

Lahko jo poskusiš s tiskalnim delom za kakšnih 20 do 30 min namočiti v destilirano vodo, ki ji dodaš malo alkohola. MOgoče se bo odmašila. Meni se ni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Fuzz ()

K0K0 ::

Poskusi tako da tisto gobico v tiskalniku namočiš s čistilom za steklo in daš čiščenje glave včasih pomaga. Če ne bo postopek nekajkrat ponovi. Če ne bo šlo lahko probaš odstrant glavo potem pa v kozarec natočiš 1cm tople vode in glavo potopiš not dokler ne priteče ven črnilo obrišeš in montiraš nazaj. Preverjeno deluje na hpjih sam hp ma glavo kar na kartuši tko da je ni problem odstrant pr canonnu pa ne vem.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..

Oddelek: Strojna oprema
2213402 (7469) mulc007
»

inkjet printer ne sprinta nič

Oddelek: Pomoč in nasveti
182245 (1324) Yohan del Sud
»

Tiskalnik - Canon MP640 - čudne kartuše ?!

Oddelek: Kaj kupiti
122424 (2260) Alexius Heristalski
»

Refil ink jet kartuš, ki so nekaj let stale prazne

Oddelek: Strojna oprema
93192 (3192) Azrael
»

Neoriginalne kartuše+canon= problemi

Oddelek: Pomoč in nasveti
73341 (983) GregaS

Več podobnih tem