Forum » Strojna oprema » rabim strokovno pomoč
rabim strokovno pomoč
UglyKid ::
Imam problem. Rad bi zamenjal proceros pa ne vem če mi bo plata to podpirala. Plata je ena QDI (apollo) al neki tazga (piše da gre do 8 x 133 MHz) proceror mam zdej Celeron 466 in bi ga zamenjal z enim AMD-je .
Prosim za nasvet
Hvala
Prosim za nasvet
Hvala
Mejte se radi in delajte slovenske otroke.
Kekec ::
pojid na www.qdigrp.com poisci svojo plato in preveri katere procesorje podpira, to imajo tam lepo napisano!
Yohan del Sud ::
Celerona z AMDjem? Hja seveda se da, pod pogojem da imaš veze pri obeh firmah, doktorat iz elektronike, informatike, metalurgije in filozofije in nekaj let časa.
Ne resno. V tem primeru moraš plato brezpogojno zamenjat.
Ne resno. V tem primeru moraš plato brezpogojno zamenjat.
UglyKid ::
Najlepša hvala za pomoč.
Mam pa zdej drug problem ,ker nočem glih menat plate me zanima kerga celerona al pa petiunma se splača kupt in ga pol še mal navit.
hvala
Mam pa zdej drug problem ,ker nočem glih menat plate me zanima kerga celerona al pa petiunma se splača kupt in ga pol še mal navit.
hvala
yjj ::
Tudi drugim ne samo tebi povem. To ni mogoče. Mogoče je bilo le pred 4-5 leti, ko je bil na tržišču p1 in K5. Še enkrat ponavljam to danes ni mogoče
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko zamenjam p4 z novejšim 775 procesorjem na isti matični ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3962 (3562) | Architect |
» | QDI al kaj druzga?Oddelek: Strojna oprema | 1384 (1216) | bili_39 |
» | navijanje celerona 600Oddelek: Navijanje | 1262 (1050) | XPSISTEM |
» | Ali se splača kupiti Intel Celeron 1400?Oddelek: Kaj kupiti | 1097 (976) | Spajky |
» | Pomoč: BX6 2.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 985 (855) | matevzm |