Forum » Omrežja in internet » Problem z kopiranjem preko mreže
Problem z kopiranjem preko mreže
SpaWn ::
Na laptopu sem na novo namestil windows corporate SP2 in pojavu se je problem pri kopiranju zadev na drug računalnik. Kopiranje iz računalnika na laptop deluje BP, problem se pojavi v obratni smer. Ko dam nekaj kopirat se najprej pojavi okno copy, naredi eno črtico in potem se pojavi sporočilo na sliki.
A se da to kako popravt ker ponovno formatiranje se mi ne ljubi in bi blo zalo oteženo, ker ne morem backupat podatkov prek mreže.
A se da to kako popravt ker ponovno formatiranje se mi ne ljubi in bi blo zalo oteženo, ker ne morem backupat podatkov prek mreže.
- zavaroval slike: CaqKa ()
MAC.H ::
1. Preveri BIOS LAN kartic. Poskusi jih enako nastaviti (še posebej LAN hitrost). Mogoče bo potrebno nastaviti lastnostni v OS.
2. Poskusi preprečiti "sleep mode" v driverju LAN kartice - ali - ugotovi, kako dolg je tvoj kabel. Če je daljši od 100 m, lahko včasih pride do težav...
2. Poskusi preprečiti "sleep mode" v driverju LAN kartice - ali - ugotovi, kako dolg je tvoj kabel. Če je daljši od 100 m, lahko včasih pride do težav...
MAC.H
SpaWn ::
Sem si uzel čas in sem ponovno formatiral :). Zdaj deluje BP.
BTW zaradi pravil tega foruma sem raje zakril ime datoteke.
BTW zaradi pravil tega foruma sem raje zakril ime datoteke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preko kabla ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1452 (1299) | solatko |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23010 (13837) | umexteacher |
» | Limited or no connectivityOddelek: Omrežja in internet | 2296 (2112) | amigo_no1 |
» | win 2k Pro; kako vzpostaviti kabelsko povezavoOddelek: Operacijski sistemi | 1366 (1210) | pivmik |
» | Telemach kabelski internet - cudna tezavaOddelek: Omrežja in internet | 3252 (3005) | poga |