» »

Dragon Court on-line FRP

Dragon Court on-line FRP

Stra ::

Ce kdo pozna ali igra Dragon Court,naj si ogleda klan Hudi Zmaji :D

LP
Straker

ABX ::

Kaj je to za ena igra??

Povej malo več!
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Stra ::

Ma to je FRPjka, ki se igra on-line, enkrat na dan. Imas pac doloceno stevilo "questov" in ko to ponucas, pridi spet jutri :)) . Zadeva je graficno relativno pusta, pa tudi ni ne vem kako globoka in obsezna. Ni real time, je potezna. V bistvu je precej minimalisticna, ampak zna pritegnit. Vsaj za en cas. Try it, you may like it ;).

LP
Straker

c0Rp_ ::

straker:a mogoče igraš D&D?Ker če ga ne se malo pozanimaj kaj je to.Skoraj stavim da ti bo všeč:) ali pa tudi ne.Jst ga igram in mi je ql!

c0Rp_ ::

straker:a bi se lahka jst tut včlanil v vaš klan,kr sm jst tut začeu to igrat pa je ful dobr.Zaenkrat sm pa šele lvl3 trader mensezdi.

Stra ::

corp: 1. a to je kaksna online verzija D&Dja?
2. ti se nam kar pridruzi. :)

c0Rp_ ::

D&D je taka posebna igra.To kar midva igrama je RPG in je D&D nekakšn RPG z zelo strogimi pravili.Osebno mam rajši RPG.Matr sm zabluzijo.Ti bom mogu enkrat na ircu povedat,če si kdaj gor.

Stra ::

A s tem mislis namizno verzijo D&Dja al igro?

c0Rp_ ::

ja.Sj je u resnici rpg tut ene vrste.Kr ti dungeon master (vodja igre) vse opisuje in ti si moraš čimbolj vse zamišljati.Pri D&D-u pa že imaš mapo in si kar malo omejen z donišlijo,čeprav jo še vedno zelo uporabljaš,lahko narediš karkoli.Recimo da ti DM pove:si v eni prazni sobi z mizo.Pol se pa ti tut lahka z nožem na mizo podpišeš jo razbiješ in uporabiš nogo mize kot orožje itd. X possibilities (zihr je narobe napisan:8)).Če te še kaj zanima mi pošlji mail na wet_willy@guessmail.com .

c0Rp_ ::

no straker,zdj sm si dost keša pr dragon courtu pridobil,tko da sm kupu castle permit in ti poslu tist mail za v klan.Zdj še šparam keš da bom lahko postal KNIGHT.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Intel Atom (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
536171 (4257) _Dejan_
»

Varčen računalnik za omrežne servise

Oddelek: Kaj kupiti
212521 (2121) Piranha

Graficna za profi rabo?

Oddelek: Strojna oprema
202275 (1956) OZZY
»

UPS

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191077 (851) Stra
»

UPS

Oddelek: Strojna oprema
71082 (974) srale

Več podobnih tem