Forum » Pomoč in nasveti » Problem s končnico
Problem s končnico
SchwabaX ::
Nalozil sem igro ki ima 2 CDja. Ko sem odprl CD1 folder je bilo v njem veliko filov z koncnicami 001,002,003.... Zdruzil sem jih z programom v en sam file z koncnico .file!!
Kako naj zdaj odprem ozirom zazenem ta .file?
Kako naj zdaj odprem ozirom zazenem ta .file?
In memory of 352. Wehrmacht Divison!
- zaklenil: Gandalfar ()
kixs ::
Vsaj kak NFO bi lahko prebral... kjer navadno pise, da moras naprej odrarat, da dobis ven ISO, tega pa potem ali zapeces ali uporabis daemon-tools.
lp
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
shadeX ::
ubistvi je tako. pobral sem free špil z neta in je bil v končnicah .001, .002, .003, .004. itd
bral sem da je treba to združit. in sem združil s HJsplit. vendar je prišel vn .file, in nevem kaj naj z njim.nevem kako ga odpret...s katerim programom itd..
bral sem da je treba to združit. in sem združil s HJsplit. vendar je prišel vn .file, in nevem kaj naj z njim.nevem kako ga odpret...s katerim programom itd..
nodrim ::
hehe .. google it, da se mal naučite o osnovah računalništva boste pol na travnikih pobiral stvari
shadeX ::
ker pa ti tako znaš, bi lahko tudi ti povedal kako gre to !?? ali se samo delaš pametnega ?
kixs ::
Ne, pomagalo bi pa meni, da bi vedel zakaj se gre... tako pa nic... Kristalne kugle nimam, ce se ne ves!?
ajd
ajd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ekstrahiranje (težave)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1668 (1513) | AnonimkeOP |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4712 (4018) | shemenko |
» | *.svf končnicaOddelek: Programska oprema | 1618 (1524) | Edelweiss |
» | vrsta datotekeOddelek: Programska oprema | 1386 (1355) | iration |
» | Tezava s peko image fajla na cdOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1356) | Xplicit |