Forum » Pomoč in nasveti » Tezava z monitorjom
Tezava z monitorjom
bLAZe ::
Mam IIYAMO pro master 413 in mam sledec problem:
Med igranjem counter-strika na resoluciji 640*480 mi zacne monitor po nekmu cajtu dobeseno blackscrenat (ne da se bi ugasnu samo crn zaslon nastane) in ce grem v windowse zacne normalno delat naprej.K si direktno v igri ko si na serverju in igras zacne to delat ko pa napises exit v konsolo takoj neha.Vem da ni problem z driverji al pa osvezitvijo.
PC configuration :
amd athlon xp 2200+
gf4 ti4200
765mb ddr
ce se komu sanja plz help
Med igranjem counter-strika na resoluciji 640*480 mi zacne monitor po nekmu cajtu dobeseno blackscrenat (ne da se bi ugasnu samo crn zaslon nastane) in ce grem v windowse zacne normalno delat naprej.K si direktno v igri ko si na serverju in igras zacne to delat ko pa napises exit v konsolo takoj neha.Vem da ni problem z driverji al pa osvezitvijo.
PC configuration :
amd athlon xp 2200+
gf4 ti4200
765mb ddr
ce se komu sanja plz help
MortalL ::
Jaz bi probal igrati prvo na višji resoluciji, kar glede na sistem ne bi smelo biti problem. Imaš mogoče sistem kaj navit?
Tak blackscreen nastane pri meni če ga dam na resolucijo 1280x960 ali več in igre še naprej laufajo, dokler ne grem nazaj v windows.
Tak blackscreen nastane pri meni če ga dam na resolucijo 1280x960 ali več in igre še naprej laufajo, dokler ne grem nazaj v windows.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Civilization IV problemOddelek: Igre | 1576 (1081) | destiny |
» | Problem z Colinom McRae Rally3!!!!!Oddelek: Igre | 1578 (1172) | podrenek |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2162 (1562) | AtaStrumf |
» | Celeron 400Oddelek: Navijanje | 1095 (1002) | jest10 |
» | Monitor mrkne?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1274 (1133) | Lara-K |