Forum » Zvok in slika » Canon A75 kot webcam
Canon A75 kot webcam
Rok Balboa ::
Ne vem, ce se je o tem ze pisalo, iskanje mi nekako ne deluje...
Skratka, svojega digitalca bi rad uporabil za prenos slike v zivo. Imam Canonov software, s katerim lahko fotografiras tako, da gledas tisto kar vidi objektiv fotoaparat, na monitorju. Kako naj naredim, da se bo ta video prenasal prek spleta?
Nasel sem ze eno moznost, vendar jaz nimam TV tunerja.
Se je kdo ze ukvarjal s tem?
Rok
Skratka, svojega digitalca bi rad uporabil za prenos slike v zivo. Imam Canonov software, s katerim lahko fotografiras tako, da gledas tisto kar vidi objektiv fotoaparat, na monitorju. Kako naj naredim, da se bo ta video prenasal prek spleta?
Nasel sem ze eno moznost, vendar jaz nimam TV tunerja.
Se je kdo ze ukvarjal s tem?
Rok
Sami ::
Imam Canon A70 in sem že probaval te stvari, samo mi ni uspelo, probaj s programom Cam4you, ki naj bi to omogočil in poročaj...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Rok Balboa ::
Hej!
Programa Cam4you nisem stestiral, sem pa na domaci strani tega programa nasel zaenkrat zadovoljiv odgovor. Gre za program SoftCam, ki zajema kot video del vasega zaslona. Je sicer preizkusen program, a vseeno.
lp
Programa Cam4you nisem stestiral, sem pa na domaci strani tega programa nasel zaenkrat zadovoljiv odgovor. Gre za program SoftCam, ki zajema kot video del vasega zaslona. Je sicer preizkusen program, a vseeno.
lp
mAsA ::
Imam Canona A70 in s pomočjo tv kartice sem lahko v msn-ju oddajal živo sliko. Pač vhod je bil s-video (rumeni cinch) kar sem moral nastaviti , potem pa sem samo priklopil digitalca. (Če nočeš da se ti izklaplja vsake 3 minute, moraš izklopit to v digitalčevem meniju). Če pa nimaš tv kartice pol pa ne vem kako bi to naredil da bi delalo.
LP
mAsA
LP
mAsA
AMD Athlon(tm) 1700+@1.47 GHz, K7T266 Pro, DDR 512 Ram,
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
ATI Radeon 8500, 60+120GB HD, LG 775FT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | digitalni fotoaparat=WebCamOddelek: Strojna oprema | 3173 (2702) | hihitavc |
» | Canon IXUS 40 as WEB CAM ? A to se da ?Oddelek: Zvok in slika | 1713 (1517) | prideb |
» | Kateri digitalni fotoaparat!Oddelek: Kaj kupiti | 1938 (1708) | leonius |
» | web cam za canon digitalca ??Oddelek: Programska oprema | 1458 (1383) | TylerDurden |