Forum » Mobilne tehnologije » Rabim program za sinhronizacijo sony ericsson - racunalnik
Rabim program za sinhronizacijo sony ericsson - racunalnik
meszaj ::
A pozna kdo kak dober program za sinhronizacijo telefona sony ericsson k700i z racunalnikom. Na zivce mi gre urejanje z outlookom. Zelim si nekaj takega, da bi lahko urejal direktno imenik, ki je v telefonu in na sim kartici. Tako kot je to pri nokia pc suite.
hvala
hvala
Ziga Dolhar ::
Super Link, Toni.
Škoda le, da se recimo po brisanju sporočil preko vmesnika seznam ne osveži avtomatično [naj torej zbrisana sporočila izginejo]: meni se je sedaj zgodilo, da sem "dvakrat zbrisal ista" sporočila, dejansko pa sem zbrisal obakrat različna sporočila, kar pa ni kul.
Obstaja kakšna možnost undeletea iz telefonskega pomnilnika? [SE Z1010]
Škoda le, da se recimo po brisanju sporočil preko vmesnika seznam ne osveži avtomatično [naj torej zbrisana sporočila izginejo]: meni se je sedaj zgodilo, da sem "dvakrat zbrisal ista" sporočila, dejansko pa sem zbrisal obakrat različna sporočila, kar pa ni kul.
Obstaja kakšna možnost undeletea iz telefonskega pomnilnika? [SE Z1010]
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Migracija na nov Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 12336 (7605) | BladE_ |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3447 (3111) | bigbug |
» | paketni prenos omogocen le za MMSOddelek: Mobilne tehnologije | 8520 (8173) | bajsibajsi |
» | Google Instant Messenger?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 3703 (3703) | Jernej L |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 972 (859) | mkovac10 |