Forum » Operacijski sistemi » "SP2 popravil Outlook
"SP2 popravil Outlook
civava23 ::
SP2 mi je tako popravil Outlook, da so v njem zginili šumniki v menijih in vnosnih poljih, ne morem v njem napisati niti @
Nisem pa vmes nameščal nobene druge stvari in spreminjal nobenih nastavitev
Kaj naj potem z tako popravljenim programom za pošto. Na srečo mi to dela vsaj še v Outlook express.
Ima mogoče kdo kakšno rešitev za podobni problem ?
Nisem pa vmes nameščal nobene druge stvari in spreminjal nobenih nastavitev
Kaj naj potem z tako popravljenim programom za pošto. Na srečo mi to dela vsaj še v Outlook express.
Ima mogoče kdo kakšno rešitev za podobni problem ?
OrlyTM ::
a dejte no nehat ... a zdej bo pa ze cist za vsako oslarijo kriv SP2 ?!?
a si pogledu locale nastavitve za windows in po outlooku, ce mas kje codepage narobe nastavljen?
lp
OrlyTM
a si pogledu locale nastavitve za windows in po outlooku, ce mas kje codepage narobe nastavljen?
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Skrat ::
Glede na sicer skop opis problema imas tezave z nastavitvijo tipkovnice, ki se ti je iz slovenske prestavila na anglesko. Outlook ima ze dalj casa tezave s tem. V Control panelu nastavi default tipkovnico na slovensko in anglesko mirno lahko odstranis.
Btw. @ dobis s [Shift+2]
Btw. @ dobis s [Shift+2]
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7735 (5180) | nikec88 |
» | Slovenski XP (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8766 (7411) | Han |
» | MS Outlook in šumniki v SubjektuOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1273) | Gunny |
» | Blemi z Outlook 2000Oddelek: Programska oprema | 1031 (940) | barbarpapa1 |
» | Win2000 in sumnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1827) | Loki |