Forum » Programiranje » ASP in težave z layerji
ASP in težave z layerji
IR Babun ::
Imam nek seznam poročil, s klikom na ime poročila, se mi prikaže layer z obrazcem za oddajo. Prej je delalo brez problema, sedaj pa se pojavi težava, saj na prikazanem layerju ne morem klikniti nobenega linka, gumba, niti teksta ne morem vpisat, razen pri zadnjem na seznamu.
Če prikažem in skrijem spodnji layer, lahko potem delam s tistim nad njem, da lahko npr. delam s prvim, moram prikazati in skriti vse layerje od spodaj navgor.
Potem sem div-om dodal z-index, največjega prvemu layerju, sedaj dela isto, samo da je obrnjeno (prvi dela, ostali ne).
Če kdo pozna rešitev, bi prosil naj bi jo čim hitreje zaupa .
Če prikažem in skrijem spodnji layer, lahko potem delam s tistim nad njem, da lahko npr. delam s prvim, moram prikazati in skriti vse layerje od spodaj navgor.
Potem sem div-om dodal z-index, največjega prvemu layerju, sedaj dela isto, samo da je obrnjeno (prvi dela, ostali ne).
Če kdo pozna rešitev, bi prosil naj bi jo čim hitreje zaupa .
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Photoshop začetniški problemiOddelek: Programska oprema | 2825 (1612) | HighBane |
» | Google Maps s prometnimi poročili v živo prihaja na kontinentalno EvropoOddelek: Novice / Android | 14296 (12033) | MrStein |
» | HTTP tunnel - ve kdo kaj o tem?Oddelek: Omrežja in internet | 4228 (2762) | ABX |
» | Drop down meni!Oddelek: Izdelava spletišč | 1945 (1698) | ACE |
» | Sergio & Predavanje od Voodoo do GeForceFX (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6401 (4657) | Jeebs |