» »

Antialiasing in 9800 Pro

Antialiasing in 9800 Pro

BigSexy ::

Oj !

Pred kratkim sem si omislil Radeona 9800 Pro in sicer od MSI-ja (R360). Vse lepo in prav, zadeva se super navija (s privzetih frekvenc na 430/365 BP), problem pa je sledeč. Ko vklopim AA (čeprau že na privzetih frekvencah) se mi doom3 sesuje. Artefaktov ni nobenih .. (belih pikic, ki se pojavljajo drugače, etc.). Če pa AA izklopim, pa dela BP.

GPU hladim z vga silencerjem, Rami pa so zaenkrat še brez vsega. Pri privzeti frekvenci, bi moralo delovati tudi z AA, kajnede ? ;)
No, problem sem zaenkrat opazil le pri Doomu 3, npr Painkiller pa nima nobenih problemov z AA. CPU je stabilen, pretestirano že večkrat, gonilniki so pa 4.9 final od Atija.

Zadeva niti ni življensko pomembna, bolj gre za to, da potešim svojo radovednost :).

Ideje, predlogi ?

lp,

-bigsexy

sparklyslo ::

Praviš, da rami niso pokriti s hladilnikom.
A niso imel jedro 360 samo tisti MSI radeoni z velikih hladilnikom čez rame. Ti kasnejši nisem siguren, da jih imajo...

..no vsaj moj MSI 9800 pro ima jedro 350...
Pri meni so ti rami ob igranju doom3 že pri default nastavitvah fajn vroči :) - nas vsaj pozimi ne bo zeblo :)

Zgleda, da (nažalost) nimajo vsi coolinga na ramih. GPU je zdej fajn porihtan, rame bo pa tut še treba poštimat ;).

Aja, kupu sm pa RX9800 pro (MSI Retail), cca. 2 tedna nazaj :).

Silvo ::

Kje vklopiš AA? V igri sami,ali tudi v nastavitvah za kartico preden zaženeš igro?
Probaj najprej nastavit AA,ter kasneje isto še v igri.
Mislim da so tvoji rami čist uredu.
LP.

Hej,

sm bil preveč prepričan da je proc 100% stabilen, očitno je tu tičal zajec ;). Moram pa povedat, da je f@h etc. vse laufalo BP. Večanje voltaže za 0.25V did the trick.

Hvala za pomoč

-bigsexy

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

WINFAST A6600 GT ali XFX 6600 GT? (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Kaj kupiti
74349051 (22553) AtaStrumf
»

radeon 9800se Saphir-navijanje problem

Oddelek: Navijanje
141154 (996) GUFY
»

Kako izvem temperaturo GPU

Oddelek: Navijanje
442433 (1830) Tilen
»

Radeon 9800SE do 9800XT???