Forum » Programiranje » PHP extensions
PHP extensions
rokpok ::
No imam en problem. Nekaj se igram s PHP-jem in skušam narediti svoje extension-e. Ko skopiram nek osnoven primer iz PHP manuala in ga skušam prevesti, mi compiler vrže napako, da ne more najti tsrm_config.h. Kako za vraga ne more najti tega file, ko pa sem si potegnil cel PHP source dol?
PHP: 5.0.1
COMPILER: Visual C++ 6.0
Lp
PHP: 5.0.1
COMPILER: Visual C++ 6.0
Lp
Rad bi bil pingvin.
Vesoljc ::
v nastavitvah prevajalnika si dodal poti do teh knjižnjic? (ponavadi *.h ter *.lib)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
rokpok ::
Ja. V prevajalniku sem dodal in nastavil vse kar je potrebno. No in tega file-a, ki prevajalnik javi da ga ni, tudi dejansko ni. Vendar kje potem je oziroma ...? Jaz sem zmeden. Na netu sem našel tale link. Vendar, kaj si naj jaz začnem z .rpm-ji na windowsih?
Rad bi bil pingvin.
Vesoljc ::
rpm paketki so linux platforma, ti moraš najti paketek za win platformo.
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri Facebooku napisali svoj PHP prevajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 16201 (13704) | nodrim |
» | Je kdo poizkusil Open64 ( compiler ) ?Oddelek: Programiranje | 1207 (692) | terryww |
» | [C++ & Linux & G++ prevljalnik]Kako dodati knjižnico?Oddelek: Programiranje | 1311 (1311) | balocom |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2265 (1710) | sid_dabster |
» | GTK gphoto v KDEOddelek: Operacijski sistemi | 1322 (1161) | Gandalfar |