Forum » Pomoč in nasveti » Bluetooth težave
Bluetooth težave
The Yankee ::
Zakaj ne morem (s telefonom SE Z600) pošiljati datotek na računalnik, z računalnika na telefon pa lahko. Telefon samo javi, da povezava ni uspela. Jaz mislim, če povezava deluje v eni smeri, da bi morala tudi v drugo, se pravi z računalnika na telefon. Če kdo zna rešit problem, naj prosim pomaga
jRk0 ::
Zaj. si pri instalaciji gonilnikov in BT antence.
Verjemi, sem marsikateri zivec izgubil zaradi BT-a. Odinstaliraj vse in najprej instaliraj gonilnike za bt, pa ne dajaj antene not vmes al pa kaj! ko bo vse instalirano in lepo pripravljeno, komaj daj not antenco v usb, pocakaj da ti najde napravo in ti jo instalira. pol ti bo delalo.
al je pa problem samo v nepravem parjenju naprav:D
Verjemi, sem marsikateri zivec izgubil zaradi BT-a. Odinstaliraj vse in najprej instaliraj gonilnike za bt, pa ne dajaj antene not vmes al pa kaj! ko bo vse instalirano in lepo pripravljeno, komaj daj not antenco v usb, pocakaj da ti najde napravo in ti jo instalira. pol ti bo delalo.
al je pa problem samo v nepravem parjenju naprav:D
You fuck up once, you loose two teeth.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi USB adapter mi prekinja povezavo z WIFI modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1069 (979) | D3m |
» | Kako poslat fajle iz kompa na omnio (nimam kabla)Oddelek: Pomoč in nasveti | 723 (618) | neres |
» | IrDa vmesnik Y-160Oddelek: Mobilne tehnologije | 2458 (2190) | TheHijacker |
» | bluetooth in T610 problem z povezavo na comp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 953 (929) | krneki |
» | nokia 7650 in povezava z Pcjem preko bluetoothOddelek: Strojna oprema | 1699 (1617) | partysound |