Forum » Strojna oprema » resetiranje računalnik
resetiranje računalnik
peacemaker999 ::
Zdravo!
Mam problem. Mam računalnik - athlon 1 gh, 256 sdram, 40 gb disk, 300 w napajalnik, 9200 se. Ta računalnik je do sedaj v redu deloval, sedaj pa se mi je začel resetirati. Vsakič ko pridem v windowse, se resetira. Ampak ne vsakič takoj, ampak enkrat po 3 minutah, enkrat po 10 minutah. Procesor sploh ni važno koliko je obremenje, ker se resetira, ko je obremnjen 10 ali pa 100%. Sem preveril napajalnik, grafično in rame. Vse deluje tako kot treba. Ma kdo kako idejo, kaj bi lahko bilo?
Mam problem. Mam računalnik - athlon 1 gh, 256 sdram, 40 gb disk, 300 w napajalnik, 9200 se. Ta računalnik je do sedaj v redu deloval, sedaj pa se mi je začel resetirati. Vsakič ko pridem v windowse, se resetira. Ampak ne vsakič takoj, ampak enkrat po 3 minutah, enkrat po 10 minutah. Procesor sploh ni važno koliko je obremenje, ker se resetira, ko je obremnjen 10 ali pa 100%. Sem preveril napajalnik, grafično in rame. Vse deluje tako kot treba. Ma kdo kako idejo, kaj bi lahko bilo?
peacemaker999 ::
kondenzatorji so videti v redu, je pa možno da sem ko sem sesal kakšnega odlomil, sam to ne bi smelo biti problem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (2102) | Seljak |
» | Računalnik se konstantno resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 2127 (1884) | Teta Pehta |
» | Resetiranje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1341 (1005) | boss-tech |
» | Zakaj se mi računalnik resetira?? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3519 (3136) | c3R4R |
» | PC se resetiraOddelek: Pomoč in nasveti | 942 (769) | RedDeath |