Forum » Operacijski sistemi » Problemi s č,š,ć,ž
Problemi s č,š,ć,ž
DamoskinoS ::
Pozdrawljeni!
Imam majhen a pomemben problem.
Nikakor ne morem v prijavno vrstico za usenrame kjer je potrebna kakrsna koli prijawa in tukaj ko pisem poust vnesti crk č,š,ć,ž (te sem skopiral iz .txt dokumenta) nam namrec te crke lahko normalno uporabljam. Ali je mogoce kje kaksna funkcija da se to wklopi. Imam po defoltu SL font.
Se sistem...winXP - SP2.
Pa se nekaj...kako bi wklopil funkcijo ko odprem Internet explorer da mi awtomatsko odpre najnowejso stran brez da moram jaz stran obnawljati - tipka F5
Hwala za naswet.
LP
Imam majhen a pomemben problem.
Nikakor ne morem v prijavno vrstico za usenrame kjer je potrebna kakrsna koli prijawa in tukaj ko pisem poust vnesti crk č,š,ć,ž (te sem skopiral iz .txt dokumenta) nam namrec te crke lahko normalno uporabljam. Ali je mogoce kje kaksna funkcija da se to wklopi. Imam po defoltu SL font.
Se sistem...winXP - SP2.
Pa se nekaj...kako bi wklopil funkcijo ko odprem Internet explorer da mi awtomatsko odpre najnowejso stran brez da moram jaz stran obnawljati - tipka F5
Hwala za naswet.
LP
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
ERGY ::
Pojdi v Control panel tam poglej pri ikonci "regional and language settings " vse nastavi na slovensko. Glede tistega IE pa ti priporocam da si zlodaas "Mozilla" client 100* + boljse.
LP ERGY
LP ERGY
DamoskinoS ::
hja...use mam nastawljeno na SLO ''strogo'. Delalo je se pred kratkim...pol sm pa odinstalirow SP1 pa njegowe updejte pa mislm da od takrt zdej nagaja.
Sam sem mislil da bo zadewa delala ko sm instalow SP2 pa je isto.
Cudno se mi zdi samo to zakaj powsod drugje dela samo teli username okwircki pa razni pouste okni ne...to bi lahko blo nekaj w explorerju...
Sam sem mislil da bo zadewa delala ko sm instalow SP2 pa je isto.
Cudno se mi zdi samo to zakaj powsod drugje dela samo teli username okwircki pa razni pouste okni ne...to bi lahko blo nekaj w explorerju...
Nikoli v tardečo, naredil boš nesrečo!™
MasterMind ::
Vržeš FireFox gor. Ko zaženeš 1. Firefox te praša s kje naj importa zadeve. (men se zdi, d je med njimi tut IE)... (www.mozilla.org) .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | antivirusni program s C.U.Oddelek: Programska oprema | 1543 (1285) | Isotropic |
» | podnapisi težave s č-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 6021 (5592) | shovty |
» | problem s č-jemOddelek: Izdelava spletišč | 1400 (1186) | mte |
» | V IE morem napisati š,č,žOddelek: Programska oprema | 1198 (1085) | m30000 |
» | problemi s č-ji na spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1155 (984) | kunigas |