Forum » Programska oprema » ne morem odprezi .zip datotek
ne morem odprezi .zip datotek
divx man ::
Zdravo!!!
Pred nekaj dnevi sem si formatiral disk in sedaj si ponovno nalagam stare podatke iz interneta (divx codeci,predvajalniki,...) vendar sem naletel na eno težavo. ko naložim datoteko iz inerneta ali pa iz cd-ja na disk (seveda v .zip datoteki) ne morem odpreti te datoteke. najprej sem poskušal z xp-jovim programom odzipat pa ni šlo potem sem posnel še winrar pa spet ne gre. lahko pa odzipam datoteke ki jih imam na cd-ju in tiste ki so na disku jih lahko zazipam in tudi odzipam. zanima me seveda kaj naj sedaj naredim. aha še to ko poskušam .zip datoteko z winrarom odpreti mi napiše naslednje: Cannot open xxxxx(beri kot: kje je datoteka shranjena)
Pred nekaj dnevi sem si formatiral disk in sedaj si ponovno nalagam stare podatke iz interneta (divx codeci,predvajalniki,...) vendar sem naletel na eno težavo. ko naložim datoteko iz inerneta ali pa iz cd-ja na disk (seveda v .zip datoteki) ne morem odpreti te datoteke. najprej sem poskušal z xp-jovim programom odzipat pa ni šlo potem sem posnel še winrar pa spet ne gre. lahko pa odzipam datoteke ki jih imam na cd-ju in tiste ki so na disku jih lahko zazipam in tudi odzipam. zanima me seveda kaj naj sedaj naredim. aha še to ko poskušam .zip datoteko z winrarom odpreti mi napiše naslednje: Cannot open xxxxx(beri kot: kje je datoteka shranjena)
gkovac ::
neumno vprašanje... ampak imaš ZIP datoteke... zakaj potem probavaš z winRAR???? Probi z WInZIP
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12231 (6441) | Oberyn |
» | .zip datoteka in virusOddelek: Informacijska varnost | 2046 (1842) | hojnikb |
» | Kako odpreti datoteko?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (2204) | maticm |
» | Command Line UnzipOddelek: Programska oprema | 1044 (955) | ToniT |
» | Problemi z Zipom, Rarom, AceomOddelek: Programska oprema | 1232 (1089) | M4TECH |