Forum » Strojna oprema » Težava z trdim diskom
Težava z trdim diskom
Mitch ::
Pred kratkim mi je ob sprejemu elektronskega sporočila - pri odpiranju priponke naenkrat zamrznil računalnik . Po resetiranju je sicer deloval, vendar zelo počasi. Primer - ko sem odprl program Word, ga je odprlo po cca 3 minutah. Ker mi antivirusni program ne javlja, da sem dobil virus ali črva, me zanima, če so težave povezane z okvaro trdega diska. Prosim, če mi poveste, kakšen je najbolj "črn scenarij" . Na disku imam namreč veliko pomembnih podatkov, potrebnih pri vsakodnevnem delu, zato bi bila izguba le teh zame neprecenljiva.
Hvala!
Hvala!
AndrejS ::
Najbolj verjetno je, da si dobil virus. Za podatke pa je tako : VARNOSTNE KOPIJE rešujejo živce!
lucidusgroup ::
Podatke na pokvarjenem disku je mozno resiti in obnoviti, ce je disk odpovedal. Obvesti me ce rabis pomoc po e-mailu. LP LUCI
boštjan ::
in kaj je bil sploh vzrok?
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravilna uporaba laptopa in skrb zanj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3059 (2255) | srdžan |
» | virusi na fbOddelek: Omrežja in internet | 1909 (1738) | Unknown_001 |
» | Kdo je še dobil tole? VAZNO OBVESTILO.docOddelek: Izdelava spletišč | 1178 (1078) | -_- |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1227) | no name |
» | GMAIL je iz mojega naslova moji punci poslal virus!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2172 (1752) | mzupin |