Forum » Operacijski sistemi » Napaka pri instalaciji XP-jev
Napaka pri instalaciji XP-jev
NeverHOOD ::
No k zberem kero particijo naj uporabi za instalacijo windowsev pa še use une reči. In ko sformatera disk potem začne kopirati filetke in k pride do 4% piše da datoteke ne more skopirat k prtiskam ESC preskoči datoteko ampak to je zelo velik datotek k so zanč (piše tud kao da ni CD-ja notr čeprov je). CD enota pa disk delata 100%.
a kdo ve kwa nej bi blo narobe HVALA
a kdo ve kwa nej bi blo narobe HVALA
Morph3us ::
hm...ja zadeva se je pripetil tud men. In pr men je bil vzrok da mi en ram ni delou in mi tko ni bral datotek s cedeja. Ko sem predvideni pokvarjeni ram dal vn in probal samo z delujocim modulom mi je zadeva delovala in lahko sm naloziu winse.Upam da ti ta podatek kaj pomaga=)
lp
lp
NeverHOOD ::
to se mi čudn zdi k je pa prej use delal čist u redu a je še kšna možnost mogoče kdo ve
hvala
hvala
Morph3us ::
A preden si formatiru rac. je zadeva tekla gladko? . Kajti jest sm ga formatiru takrat zarad blue screena in potlej ugotovil napako! Lahko je tudi da je tvoj Cd z Xp-ji malce prevec znucan=).
Ce se nisi poskusil, probaj popoln Format in nato znova, mogoce bo pomagalo.
lp
Ce se nisi poskusil, probaj popoln Format in nato znova, mogoce bo pomagalo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU usage zelo visokOddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2396) | Mihec1990 |
» | Ne zazna RWOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (970) | grofsi |
» | Battlefield 2 help meOddelek: Igre | 2504 (1076) | Sparky69 |
» | Pinnacle PCTV + winXP velik problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2808 (1992) | oton |
» | NUJNO - Izgubljeni pomebni podatki!Oddelek: Operacijski sistemi | 1059 (869) | Dr_M |