Forum » Strojna oprema » Prepozna disk, a ni particij!?
Prepozna disk, a ni particij!?
drejc ::
Torej.
Imam w2k3 in wXp dual boot mašino. Iz starega compa sem potegnil stari disk in oba OS-a ga prepoznata. Razlika je le v tem, da v windows 2003 server mi sploh ne pokaze particij! Se pravi v device managerju sta prepoznana oba diska, a vidim le iste particije, kot pred instalacijo novega diska.
Power user help, plz.
p.s.: v wxpjih vidim vse, a meni to nic ne pomaga. Moj workspace je w2k3.
Hvala vnaprej!
Imam w2k3 in wXp dual boot mašino. Iz starega compa sem potegnil stari disk in oba OS-a ga prepoznata. Razlika je le v tem, da v windows 2003 server mi sploh ne pokaze particij! Se pravi v device managerju sta prepoznana oba diska, a vidim le iste particije, kot pred instalacijo novega diska.
Power user help, plz.
p.s.: v wxpjih vidim vse, a meni to nic ne pomaga. Moj workspace je w2k3.
Hvala vnaprej!
5er--> ::
Start -> Settings -> Control panel -> Administrative Tools -> Computer Management -> Storage -> Disk Management -> desni klik na disk/particijo -> Change Drive Letter and Paths -> Disku/particiji dodeli črko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E: je izginil kdo bi vedel kam???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1726 (1407) | Keyser Soze |
» | Nevidne linux particije...kako se jih znebit??Oddelek: Pomoč in nasveti | 853 (760) | BigWhale |
» | WD 80GB 800JB problem ! ALI "kako Vas lahko računalnik prepriča, da se vržete pod vlaOddelek: Pomoč in nasveti | 1262 (1109) | dexter_II |
» | Kako inštaliram WinXP preko Win98SE in hkrati obdržim dual boot?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1258 (1089) | [t502] |
» | Norton Ghost & Win2kOddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (1061) | Sumo |