» »

Problem s PHP

Problem s PHP

webfreak ::

Trenutno se ukvarjam s zanimivim skriptom. Toda povzoča mi kar nekaj težav. Čeprav skript deluje kot bi moral (ne javlja nikakršnih napak in usvari direktori tako kot bi ga bilo treba) mi potem v primeru, če hočem izbrisati mapo katero je ustvaril (preko ftpja ali cpanela) ne pusti izbrisati mape! Prav tako mi fajla noče chmoodat na 777.

Tukaj je primer skripta:

........................................................................................................................
mkdir("../data/arhivi/".$name."", 0777) or die ("< p> Ne morem ustvariti direktorija $name!");

$dodaj = "< !-- zacetek komentiranja -->";
$filename = "../data/arhivi/".$name."/komentarji.php";
$za_koment = fopen($filename, "w") or die ("< p>Ne najdem datoteke $filename!");
fwrite($za_koment, $dodaj) or die ("< p>Ne morem pisati v datoteko $filename!");
fclose($za_koment);
........................................................................................................................

To je le insert kode ki naj bi povzročila nastanek mape in v mapi datoteke komentarji. Upam da je dovol podatkov, če pa kateri od potrebnih podatkov manjka pa prosim le sporočite!

Za pomoč se lepo zahvaljujem!!

webfreak ::

Sem rešil problem :\ :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

batch fajl iz txt (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
659633 (8294) b3D_950
»

MS-DOS/cmd xcopy