Forum » Strojna oprema » Napajalnik
Napajalnik
m4rkiz ::
Pred kakima dvema mesecema sem razstavil stari računalnik in dele zložil v kartonsko škatlo. Danes sem se na te dele spomnil in iz skatle privlekel napajalnik 350 W, ki ga bi rabil moj prijatel. Ko sem ga doma priklopil na električno napajanje pa ni več deloval, kljub temu da je prej deloval brezhibno. V čem bi lahko bil vzrok? Ali je bil predolgo neuporabljen?
Za odgovore se naprej zahvaljujem
lp
Za odgovore se naprej zahvaljujem
lp
Dragi ::
napajalnik ni čisto nič odvisen glede tega, kako dolgo deluje (ne deluje), saj nima nikakršnih pomnilniških nastavitev, tako kot računalnik (bios).
Crknil ti je, kaj češ, se zgodi, meni je tud, ko sm ga najbolj rabu.
daj ga kakšnemu, ki se spozna, na elekronske reči, naj ga malo pogleda, in upaj na najboljše, drugače pa če ni več pod garancijo sam razdri, pa poglej, če je slučajno varovalka šla, saj to menda veš, kako varovalka zgleda.
Crknil ti je, kaj češ, se zgodi, meni je tud, ko sm ga najbolj rabu.
daj ga kakšnemu, ki se spozna, na elekronske reči, naj ga malo pogleda, in upaj na najboljše, drugače pa če ni več pod garancijo sam razdri, pa poglej, če je slučajno varovalka šla, saj to menda veš, kako varovalka zgleda.
humanoid ::
Si napajalnik priklopil na ploščo in zagnal sistem, ali si ga samo v vtičnico dal in sprobal??
Če si ga dal samo v vtičnico, ne dela, ker je tako narejen, moraš 2 pina zvezat, da ti tako dela, če ne ne dela, dela samo skupaj s ploščo.
Če si ga dal samo v vtičnico, ne dela, ker je tako narejen, moraš 2 pina zvezat, da ti tako dela, če ne ne dela, dela samo skupaj s ploščo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vezati vtičnico na 4 žice? (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14168 (11496) | perci |
» | Štedilnik meče ven fitOddelek: Loža | 3835 (3258) | reeves |
» | Računalnik se ne zažene večOddelek: Pomoč in nasveti | 3577 (2983) | STU-III |
» | Računalnik se ne prižge - težave z elektriko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5593 (4841) | Bostyan007 |
» | Pomagajte ! Trese ku hudič. [kabelska] (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9537 (8306) | Pyr0Beast |