Forum » Operacijski sistemi » Linux kot Terminal server
Linux kot Terminal server
Mr.B ::
Postavil bi Linux server na katerem bi tekel Terminal server. Na ta linux terminal server bi se povezali linux klienti tam cca 50 do 100.
Katero linux distribucijo bi rabil, ter software ki bi podpiral terminal server, ali pa je že del distribucije. Nekako sem računal na Suse ali kakšno evropsko distribucijo.
Za kliente pa sklepam da imajo terminal klienta že zraven. Zanimam me pa koliko bi prišle licence za server ter server kot tak, brez HW.
Katero linux distribucijo bi rabil, ter software ki bi podpiral terminal server, ali pa je že del distribucije. Nekako sem računal na Suse ali kakšno evropsko distribucijo.
Za kliente pa sklepam da imajo terminal klienta že zraven. Zanimam me pa koliko bi prišle licence za server ter server kot tak, brez HW.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
moj_nick ::
Gandalfar ::
licence so zastonj, ce vzames kaksno distrubucijo, ki je ze v osnovi zastonj
predlagam, da se kaj oglasis v kiberpipi kjer podobno stvar laufajo za cca 20 terminalov na Debianu
predlagam, da se kaj oglasis v kiberpipi kjer podobno stvar laufajo za cca 20 terminalov na Debianu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priklopiti več uporabnikov na 1 računalnikOddelek: Strojna oprema | 2399 (1736) | gensi |
» | Postavitev omrežja - poslovnoOddelek: Omrežja in internet | 1764 (1437) | SasoS |
» | Rabim pomoč pri Windows Serverju!Oddelek: Operacijski sistemi | 1315 (1136) | Daedalus |
» | Zagon windowsa preko mreže?Oddelek: Operacijski sistemi | 1099 (1025) | urarrr |
» | Terminal Services???Oddelek: Operacijski sistemi | 2056 (1663) | andrej |