Forum » Zvok in slika » oggds-filter za zvok
oggds-filter za zvok

Maestro ::
pozdravljeni,ali mi lahko kdo pove,kje snamem oggds filter za zvok,ker mi nekateri filmi delajo,nekateri pa ne.Hvala 

largie ::
stari oggds 0.9.9.5 najdeš  tukaj. obstajajo pa boljše možnosti za ogm filme, najboljša je media player classic, ki ima vgrajen ogg splitter, in  corevorbis ogg-vorbis dekoder. ta ogg splitter ki je vgrajen v mpc se dobi tudi kot samostojna verzija podobno kot gabestov matroska splitter, ampak ne na uradni strani, evo, sem našel  povezavo. 

pivmik ::
Ma kdo se tu dela norca(Maestro) in kdo podpira norce(largie)?

G O G L E -> Search: oggds filter
Iskanje po googlu je lažje in hitreje kot objavljanje na forumu in smetenje njega.

Aaaargh!!!
G O G L E -> Search: oggds filter
Iskanje po googlu je lažje in hitreje kot objavljanje na forumu in smetenje njega.
Aaaargh!!!
LP, Gregor GRE^

largie ::
 nič ne podpiram norca. oggds je zastarel, se ga ne priporoča več, zato sem mu dal sodobnejšo alternativo.
 nič ne podpiram norca. oggds je zastarel, se ga ne priporoča več, zato sem mu dal sodobnejšo alternativo. Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | decoderi na kupu,.a film ne predvaja.Oddelek: Zvok in slika | 1025 (1025) | pivmik | 
| » | OgmOddelek: Zvok in slika | 1139 (1065) | pivmik | 
| » | Kraja GPL kode MplayerjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2858 (2858) | darh | 
| » | Codec za Terminator3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1873 (1491) | SasoS | 
| » | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2483 (2049) | Damjan Jagar |