Forum » Zvok in slika » oggds-filter za zvok
oggds-filter za zvok
Maestro ::
pozdravljeni,ali mi lahko kdo pove,kje snamem oggds filter za zvok,ker mi nekateri filmi delajo,nekateri pa ne.Hvala
largie ::
stari oggds 0.9.9.5 najdeš tukaj. obstajajo pa boljše možnosti za ogm filme, najboljša je media player classic, ki ima vgrajen ogg splitter, in corevorbis ogg-vorbis dekoder. ta ogg splitter ki je vgrajen v mpc se dobi tudi kot samostojna verzija podobno kot gabestov matroska splitter, ampak ne na uradni strani, evo, sem našel povezavo.
pivmik ::
Ma kdo se tu dela norca(Maestro) in kdo podpira norce(largie)?
G O G L E -> Search: oggds filter
Iskanje po googlu je lažje in hitreje kot objavljanje na forumu in smetenje njega.
Aaaargh!!!
G O G L E -> Search: oggds filter
Iskanje po googlu je lažje in hitreje kot objavljanje na forumu in smetenje njega.
Aaaargh!!!
LP, Gregor GRE^
largie ::
nič ne podpiram norca. oggds je zastarel, se ga ne priporoča več, zato sem mu dal sodobnejšo alternativo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | decoderi na kupu,.a film ne predvaja.Oddelek: Zvok in slika | 896 (896) | pivmik |
» | OgmOddelek: Zvok in slika | 1030 (956) | pivmik |
» | Kraja GPL kode MplayerjaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2598 (2598) | darh |
» | Codec za Terminator3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1742 (1360) | SasoS |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2343 (1909) | Damjan Jagar |