Forum » Pomoč in nasveti » DFI NF" ultra infinity PROBLEM
DFI NF" ultra infinity PROBLEM
Klemenn ::
torej...dobil sem grafično iz servisa in pa novo plato...
dfi nf2 ultra infinity
stvar je taka;
tudi po zamenjavi biosa, namestitvi več nforce 2 drajverjev in updejtanju winsow wse do SP2 stvar NE DELA
naj pojasnim;
pravilno se zažene le vsakič DRUGIČ,
dela, ne dela, dela, ne dela
zanimivo pa je, da ko se zažene in ne dela, se - ko pritisnem na knof na škatli računalnika - winsi čisto lepo normalno po proceduri ugasnejo...torej sistem ne zamrzne, le miška pa tipkovnica ne delata...kaj narediti?
lp
dfi nf2 ultra infinity
stvar je taka;
tudi po zamenjavi biosa, namestitvi več nforce 2 drajverjev in updejtanju winsow wse do SP2 stvar NE DELA
naj pojasnim;
pravilno se zažene le vsakič DRUGIČ,
dela, ne dela, dela, ne dela
zanimivo pa je, da ko se zažene in ne dela, se - ko pritisnem na knof na škatli računalnika - winsi čisto lepo normalno po proceduri ugasnejo...torej sistem ne zamrzne, le miška pa tipkovnica ne delata...kaj narediti?
lp
Klemenn ::
če koga zanima, kak sem stvar rešu...
kriva je miška! ;?
stvar dela, odkar sem prestavu miško na usb...
se komu sanja zakaj je tako?
kriva je miška! ;?
stvar dela, odkar sem prestavu miško na usb...
se komu sanja zakaj je tako?
TribesMan ::
Problem je znan že iz NF7 plat. Če si imel preveč navit FSB in miško na PS/2 se je sistem na vsaki drugi boot obesil... oziroma sta se miška in tipkovnica nehala odzivat.
Pomagal je update BIOSa...
LP
TribesMan
Pomagal je update BIOSa...
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Caligula ::
Mislm ,da smo enkrat ze obsezno obdelal to temo. Je razlika, ce das na USB, pod USB, v USB,...
Skratka jz mislim, da si naredu prav, ko si jo dal na USB. Po doslej zbranh podatkih se misi najboljse pocutijo NA USBju.
Eni jih se vedno dajejo pod USB
Skratka jz mislim, da si naredu prav, ko si jo dal na USB. Po doslej zbranh podatkih se misi najboljse pocutijo NA USBju.
Eni jih se vedno dajejo pod USB
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1820 (1396) | butec |
» | Formatiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1834 (1124) | amigo_no1 |
» | zakaj miska ne deluje??Oddelek: Strojna oprema | 7901 (7187) | ecstasy |
» | katero brezžično miško s polnilcemOddelek: Kaj kupiti | 1431 (1259) | nere |
» | Optična miš sveti tudi pri ugasnenem računalnikuOddelek: Strojna oprema | 1062 (831) | GUFY |