Forum » Pomoč in nasveti » CUE,BIN,ISO,IMG mi ne odpira, pomoč...
CUE,BIN,ISO,IMG mi ne odpira, pomoč...
matrix2 ::
zakaj mi ne odpre nobeno od naštetih datotek z programi kot so Isobuter in Daemon tool?
Sumim da so pokvarjene, ali pa obstaja še kakšna druga možnost? Že večkrat sem dolpoteg takšne formate datotek, vendar do danes nisem uspel odpreti niti 50% vseh.
Sumim da so pokvarjene, ali pa obstaja še kakšna druga možnost? Že večkrat sem dolpoteg takšne formate datotek, vendar do danes nisem uspel odpreti niti 50% vseh.
Exilian ::
probi z programom alcohol 120% ali pa njegovo lite različico
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.
It's the fanclub I cannot stand.
JanezekNovak ::
probi še Alcohol120 al pa Ultra ISO al pa ISO commander al pa WInISO, lahko pa tud probaš zapečt z Nero-tom
Lp MadnessMat
Lp MadnessMat
alesrosina ::
hm, ce to vleces iz raznih p2p omrezji zadeve, ki bi jih moral drugace kupit, probaj se koncnico fajla zamenjat za .avi Meni je se skoraj vedno, kadar .iso ni deloval (winrar & nero javta error), zadeva delovala v wmp (hmnja, ponavadi so ksni dokumentarni filmi o razmnozevanju, hehe)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopija zaščitenega cdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1052) | antireal |
» | program za snemanje dvd-jevOddelek: Programska oprema | 5742 (5592) | mirkuma |
⊘ | Kako posneti BIN & CUE datotek ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4700 (4006) | shemenko |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2197 (2030) | Venturer |
⊘ | Kaj z datotekami bin. in cue.Oddelek: Programska oprema | 1923 (1734) | bastadu |