Forum » Programiranje » include virtual
include virtual
milosm ::
Zanima me če obstaja poleg ukaza <'!--#include virtual="krneki.txt" --'>" (enojni narekovaj ' je tam zato, da forum ne spremeni kode) še kakšna druga metoda vstavljanja neke txt datoteke v nek drug html file. Štos je v tem na serverju na katerem gostujem lahko includas fajle samo v shtml datoteke, js mam pa zlo velik navadnih html datotek, pa bi rad tut v te vstavljal vsebino neke datoteke.
Upam, da razumete kaj mislim...
Upam, da razumete kaj mislim...
- spremenil: milosm ()
simon ::
kaj pa fali preimenovanju koncnice v shtml? ce server ne parsa html datotek ne bos mogel vanje nic vstavljati.
milosm ::
....ja teh html datotek je kr velik, sam dobr to bi lahko spremenil, samo nekaj teh html datotek mi nekatere skripte same generirajo, tako, da to potem ne gre....
Elemen_T ::
Seveda je možno:
< ?php include("/absolute/path/to/datoteka.txt"); ? >
Drugače pa lahko sam stvari urejaš v httacces - tudi stvari okoli .shtml (podpora SSI .htm(l) datotek)
lp
< ?php include("/absolute/path/to/datoteka.txt"); ? >
Drugače pa lahko sam stvari urejaš v httacces - tudi stvari okoli .shtml (podpora SSI .htm(l) datotek)
lp
darh ::
mislm da se to ne da v htaccess fajlu pohendlat, ker je to nekak global scena, razen se mi zdi, če maš to tko narjen
Excuses are useless! Results are priceless!
darh ::
well... ok... mozno... nism se nikol kej prevec ukvarju s tem, ker men dela tko globaly.... :)
Excuses are useless! Results are priceless!
teac ::
Hmm....mene pa zanima, kako naj vstavim en html fajl v drugega? A lahko to tudi z include virtual?
Mam eno skritpo, pa bi jo rad dal na stran na kateri že imam nekaj napisano!?!?!?
Mam eno skritpo, pa bi jo rad dal na stran na kateri že imam nekaj napisano!?!?!?
whatson ::
teac:
isto z include virtual
(!--#include virtual="/bla.html" --)
(nadomesti oklepaje z <>)
pol shraniš kot shtml, in zadeva dela...
isto z include virtual
(!--#include virtual="/bla.html" --)
(nadomesti oklepaje z <>)
pol shraniš kot shtml, in zadeva dela...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako vstaviti php v htm?Oddelek: Izdelava spletišč | 1488 (990) | darh |
» | vkljucevanje TXT datoteke v htmlOddelek: Programiranje | 834 (784) | darh |
» | Problem include virtualOddelek: Omrežja in internet | 1028 (877) | MaverickT |
» | Rabim eno cgi skriptoOddelek: Programiranje | 1456 (1311) | PRiMoZ- |
» | SSI in CGIOddelek: Programiranje | 866 (777) | OwcA |