» »

counter strike 1.6

counter strike 1.6

Hammer123 ::

Ko inštaliram steam, pa si naredim account, se mi špil normalno zažene. Tudi konzola kjer so opisani serverji, deluje normalno. Ko pa pridem v sam špil, pa pogledam za serverje pa serverjev ni. sem jih refreshal, pa se noče povezat, pa je internetna povezava normalna. tudi če imam IP od serverja(siolovi), mi noče povezati, češ da je Failure connection to game server.

Upam da bo kdo vedel kje je hakeljc.

ddeben ::

Mas kak antivirus oz. vkljucen firewall?

Ja sem za routerjem, samo imam izključen firewall, tako tudi v winsih. Imam pa antivirus AVG.

Sem probal brez antivirusa, pa še zmeraj piše: Cannot contact master game server.

ddeben ::

To pomen de jim je server neki zaje*al. Jutri probaj.

To probavam že par dni, pa ni nič.

Slowenc ::

Po tem linku sodeč naj ne bi bil vzrok v routerju.
Za vsak primer si forvardiraj porte serverjev do na katerih bi rad igral. Pa izklopi si firewall.

Drugače pa napiši v google Cannot contact master game server in malo poglej kako so drugi rešili ta problem. Verjemi, nisi prvi in tudi zadnji ne s takimi težavami.
Skiny gate.

Porte sem že forvardiral, se pravi da tu ni problema. Vem da nisem ne prvi in ne zadnji s takim primerom.

misso ::

Dej se priklopi na internet direkno brez ruterja. Pa probi če ti dela, boš saj videl če je slučajno ruter kriv.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Problemi

Oddelek: Strojna oprema
16915 (735) DeeCoy
»

COD4 strežnik doma!

Oddelek: Pomoč in nasveti
62318 (2088) strictom
»