» »

Nč več ADSLa??

Nč več ADSLa??

kleDo ::

Pred kratkim, kakšnim mesecem je na slo-techu mrgolelo tem, ki so govorile o ADSLu, zdej pa ni nobene (razen dveh, ki pa se ne tičeta Ljubljane in ena, ki je zaklenjena), zato odpiram novo, lahko pa jo tud zeklenete če hočte...:D
Torej. Pred nekaj meseci sem na SiOLovi strani izpolnil obrazec za poizvedbo po ADSLu. Kakšen mesec po tistem sem od SiOLa dobil pisni odgovor, da ADSL na mojem področju še ni mogoč, da pa me bodo obvestili takoj ko bo mogoč.
Potem sem pred dobrim mesecem dobil e-mail s SiOLa, da so začeli na nekaterih lokacijah (naštete so bile lokacije po ljubljani) montirati ADSL, med njimi so bile tudi Moste, kjer stanujem... HURAAAAAA!:))
Potem pišem nazaj na SiOL, da bi mi potrdili e-mail, pa dobim odgovor, da ADSLa na mojem območju še ne montirajo????;((8-O
Pred natanko dvema tednoma in pol sem od SiOLa na očetov ime (čeprav sem obrazec pri SiOLu izpolnil jaz in navedel svoje podatke, vključno GSM) dobil pogodbo za priključitev ADSLa. Pogodba je vsebovala nekaj očetovih podatkov ter moj GSM????8-O
Zakaj so jo poslali na očetov naslov... nimam pojma, mogoče zato, ker je naročnik telefonskega priključka????
No, kakorkoli... pogodbo smo izpolnili (na moje ime) ter jo skupaj z zopisom (da naročnina na SiOL ostane name in nekaj obrazložitvami) vrnili na SiOL. V ponedeljek (28.5.2001) je minilo 14. dni. Včeraj (30.5.2001) pa sem na svoje ime dobil pošto z naslednjo vsebino:
Spoštovani!

Pričeli smo ponujati dostop do naših storitev preko dostopovnega omrežja ADSL. ADSL predstavlja sodobno tehnologijo prenosa podatkov z višjo hitrostjo v smeri proti uporabniku in z nižjo v smeri proti ponudniku.
Na podlagi vaše poizvedbe smo ugotovili, da bo na vaši lokaciji možen priklop ADSL priključka predvidoma do konca poletja.
Takoj, ko bo priklop možen vam bomo poslali dva izvoda pogodbe.

V primeru kakršnih koli nejasnosti.....(in tako naprej)

Tako sporočilo sem dobil že prvič, ni pa mi jasno, zakaj so na očetovo ime poslali pogodbi, na moje pa le to pismo????8-O

Mogoče pa mislijo, da bom jaz obdržal svoj sedanji paket SiOL, oče pa se bo na ADSL prijavil na novo???!!!???:D8-O

No to je vse kar sem hotel povedati...

Zanima me če že ima kdo od vas, ki je iz Most (pri pošti) ADSL??

LP, kleDo
  • zaklenil: Thomas ()

Thomas ::

Tole prosim dej v rubriko internet!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SIOL nove podražitve za praktično vse pakete

Oddelek: Omrežja in internet
433929 (2480) Brane2
»

Nič več ADSLa?

423018 (1787) kleDo
»

Trenute lokacije kjer je mozen ADSL

181808 (1398) kleDo
»

SiOL ADSL test (strani: 1 2 )

548359 (6683) DC-
»

Predviden čas postavitve ADSL central (LJ regija)

181906 (1440) blue96

Več podobnih tem