Forum » Kaj kupiti » Sestaviti prenosnik???
Sestaviti prenosnik???
Phoebus ::
Joj, ljudje, no...prenosntik, sestavljen po naročilu NE OBSTAJA.
Izbereš model. Sem spada zaslon, čipovje, grafika, ipd. Kar lahko "po naročilu" narediš je, da izbereš drug procesor (tega tudi ne delajo v štacuni ampak že dobijo skupaj s procesorji->torej spet drug model). RAM in DISK pa lahko izbiraš oz spreminjaš po lastni želji.
Tudi optične enote ipd. zadnje čase niso več tako pogosto kot včasih izmenljive, tako je tudi optična enota izbrana z modelom.
Kar "sestavijo" je torej da vstavijo več rama (po naročilu) oz. več diska (po naročilu).
Izbereš model. Sem spada zaslon, čipovje, grafika, ipd. Kar lahko "po naročilu" narediš je, da izbereš drug procesor (tega tudi ne delajo v štacuni ampak že dobijo skupaj s procesorji->torej spet drug model). RAM in DISK pa lahko izbiraš oz spreminjaš po lastni želji.
Tudi optične enote ipd. zadnje čase niso več tako pogosto kot včasih izmenljive, tako je tudi optična enota izbrana z modelom.
Kar "sestavijo" je torej da vstavijo več rama (po naročilu) oz. več diska (po naročilu).
neres ::
Ma ne, sej so kake take fore, samo se moraš vprašat koliko je to smiselno, ker seveda stanejo več kot serijski modeli, kateri ravno tako pridejo v precej pestrih konfiguracijah.
plavko61 ::
Saj dejansko ni panike, samo grafika bi bla fajn še na izbiro.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
CaqKa ::
jaz za prestigiota iščem ponudbo z drugo grafiko. in se dogaja.. tak da se očitno da. samo proodajalca morš lepo prosit.
no tega verjetno v kakem bigbengu ne morš naredit :)
no tega verjetno v kakem bigbengu ne morš naredit :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje v Mariboru kupiti moško zimsko jaknoOddelek: Loža | 3778 (2749) | adhoc |
» | MWC - HP predstavil Slate 7 z AndroidomOddelek: Novice / Android | 6228 (5066) | PrimozR |
» | Karbonska cev - sendvič konstrukcijaOddelek: Loža | 6521 (4854) | Brane2 |
» | Je vreden tega denarja? in če se splača?Oddelek: Kaj kupiti | 2369 (1248) | Sizzay |
» | Prenosnik za delo na terenuOddelek: Kaj kupiti | 1245 (1163) | jype |