Forum » Mobilne tehnologije » kako do GPRS-a?
kako do GPRS-a?
Cuoresportivo ::
Pozdravljeni!
Mene zanima kako si vklopit gprs na noki-i 3510i ,ki je na omrežju simobil. Bojda se pošlje nek sms. lahko mi kdo prosim obrazloži. hvala.
Mene zanima kako si vklopit gprs na noki-i 3510i ,ki je na omrežju simobil. Bojda se pošlje nek sms. lahko mi kdo prosim obrazloži. hvala.
lep pozdrav(best regards)
Hair ::
To tudi mene zanima, pa če lahko prosim poveste še za MMS - mi je nekdo rekel, da je tudi treba SMS nekam poslat.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Sami ::
Pokliči na Simobil 080 404040 pa se pozanimaj.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
MadMax ::
Pokličeš 080 40 40 40 in ko se oglasi avtomat pritisneš še 4.
Se predstaviš, poveš da želiš SMS z nastavitvami za GPRS in MMS za ta in ta GSM aparat.
V roku dobre minute dobiš 2 SMS-a, s katerimi shraniš nastavitve.
Občasno je potreben še restart telefona.
Simpl. Pa nč ne stane.
Se predstaviš, poveš da želiš SMS z nastavitvami za GPRS in MMS za ta in ta GSM aparat.
V roku dobre minute dobiš 2 SMS-a, s katerimi shraniš nastavitve.
Občasno je potreben še restart telefona.
Simpl. Pa nč ne stane.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklenjen mobilni telefon kupljen v prosti prodajiOddelek: Mobilne tehnologije | 4860 (4600) | Jeremias |
» | cyanogenmod rom, tezava z mmsiOddelek: Mobilne tehnologije | 2678 (2428) | rutifruti |
» | Vprašanje glede orto u nuloOddelek: Mobilne tehnologije | 1172 (990) | shark_nm |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2797 (2218) | Zeberdee |
» | Alternativa E-klapi? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6984 (5311) | CaqKa |