Forum » Elektrotehnika in elektronika » radar - območje
radar - območje
marclar ::
Zanima me če kdo mogoče ve, najmanj koliko daleč izmeri radar hitrost približajočega se vozila,oziroma v kakšnem območju lahko izmeri.Radar je je Multanova tipa F6.
Sem že iskal na netu, pa v uradnem listu, podatkov puno, samo tega ne.
Fora je da me je s tem radarjem modri meril 25metrov stran od table, jaz pa sem peljal proti naselju, s hitrostjo 88km/h... Dvomim da je meril on od nule (se pravi od radarja) pa do table, torej od 0-25m. Sem skoraj 100% da me je meril na območju 90, zato se bom mal prtožu.... Rabm pa malo pomoči z vaše strani. V petek mam sodnika, sm že vse poslikov, zej rabm še mal tehničnih podatkov...
Hvala
lp, E
Sem že iskal na netu, pa v uradnem listu, podatkov puno, samo tega ne.
Fora je da me je s tem radarjem modri meril 25metrov stran od table, jaz pa sem peljal proti naselju, s hitrostjo 88km/h... Dvomim da je meril on od nule (se pravi od radarja) pa do table, torej od 0-25m. Sem skoraj 100% da me je meril na območju 90, zato se bom mal prtožu.... Rabm pa malo pomoči z vaše strani. V petek mam sodnika, sm že vse poslikov, zej rabm še mal tehničnih podatkov...
Hvala
lp, E
Fuzz ::
Mislim, da ti tehnični podatki ne bodo nič pomagali, ker te radar itak fotografira v trenutku ko ti izmeri hitrost. Policaj pa valda ne bo naštimal radarja tako, da te bo meril na območju omejitve 90 km/h.
Pudding ::
Policaj pa valda ne bo naštimal radarja tako, da te bo meril na območju omejitve 90 km/h.Zakaj ze?
zlabo ::
Nisem siguren, sam mislm da mam nekje v svojem spominu da je treba najmanj 100m ravnine za natančno meritev. Nisem pa siguren, pozanimaj se...
Polcaji so pa itak k**** ( ne vsi, kšni so tud fajn ).
LP, zlabo
Polcaji so pa itak k**** ( ne vsi, kšni so tud fajn ).
LP, zlabo
Hair ::
Heh... Vso srečo na sodišču, pa poročaj o rezultatih!
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
BigWhale ::
Radar ali Laserski merilec?
No, oboje lahko opravi meritev v pol sekunde... Prej.
Kakih 100m... :)
Kakih 100m... :)
profii ::
BW če greš 720km/h te bo meril pol sekunde in preozil boš 100m lol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: profii ()
Ch4N93 ::
Radar ali Laserski merilec?
nevem če bo tole držalo.
vsaj za laserskega ne, ker je to v bistvu merilec razdalj in mora policaj med meritvijo dvakrat stisniti na gumb, da lahko zadeva potem izračuna hitrost
(v= ds/dt )
vsaj ko sem se jaz za to zanimal je bilo tako...
LP
nevem če bo tole držalo.
vsaj za laserskega ne, ker je to v bistvu merilec razdalj in mora policaj med meritvijo dvakrat stisniti na gumb, da lahko zadeva potem izračuna hitrost
(v= ds/dt )
vsaj ko sem se jaz za to zanimal je bilo tako...
LP
Fuzz ::
ne bo držalo. pritisne se 1x in laserski merilnik sam izračuna hitrost.
Ch4N93 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radar detektor (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14962 (2840) | A. Smith |
» | Kako je z mobilnimi radarji na avtocesti ?Oddelek: Loža | 6524 (5176) | St235 |
» | Ročni radar - v naselju 20+ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14070 (12241) | arozma |
» | Avto Radar Detektorji/OpozorilnikiOddelek: Loža | 4006 (3734) | birdy |