Forum » Pomoč in nasveti » En računalnik, dva monitorja...problem
En računalnik, dva monitorja...problem
demokedes ::
Torej, v svoj računalnik sem dal še drugo grafično. Kot primarno imam Gforce nvidia 32 mb, potem sem dal pa v PCI režo še eno atijevo 8mb. Na to atijevo sem priklopil še drug monitor. Prižgal računalnik, zrihtal osnoven nastavitve in zadeva je začela delat. Toda ko malo po tem, ko sem začel uporabljat je računalnik zmrznil in s ene zbudil. To vedno takrat, kadar sem delal kej na tem sekundarnem monitorju. Potem sem dal najnovejše driverje za ATIJ-ja, vendar še vedno isto.
Ugotovil sem, da hitreje zmrzne, če kej dleam na unem monitorju.
Recimo če sem dal VLC media player, je delalo tko ene pol ure, potem sem pa tm menjal programe je pa tud tm zamenjalo. Če bi pa zdej kej dosti čaral z miško po monitoprju bi pa takoj zmrznil. Zdej recimo mam samo prižgano in nič ne delam zdej pa ne zmrzne.
Če ima kdo kakršnokoli idejo, kaj bi bil lahko vzrok temu, oziroma kako to odpraviti, mu bom iz vsega srca hvaležen, ker dugače je zadeva super in jo vsem priporočam. Upam le, da ne boste imeli takih težav, kot jih imam jaz.
lp
ROk
Ugotovil sem, da hitreje zmrzne, če kej dleam na unem monitorju.
Recimo če sem dal VLC media player, je delalo tko ene pol ure, potem sem pa tm menjal programe je pa tud tm zamenjalo. Če bi pa zdej kej dosti čaral z miško po monitoprju bi pa takoj zmrznil. Zdej recimo mam samo prižgano in nič ne delam zdej pa ne zmrzne.
Če ima kdo kakršnokoli idejo, kaj bi bil lahko vzrok temu, oziroma kako to odpraviti, mu bom iz vsega srca hvaležen, ker dugače je zadeva super in jo vsem priporočam. Upam le, da ne boste imeli takih težav, kot jih imam jaz.
lp
ROk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik mi zmrzne (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8203 (6268) | burek17 |
» | catalyst problemiOddelek: Strojna oprema | 1169 (960) | sirotka |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2231 (1810) | teddy81 |
» | komp se ob obremenitvah (?) samodejno resetira (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4251 (3482) | Pyr0Beast |
» | loading xpjevOddelek: Operacijski sistemi | 976 (899) | domzi |