Forum » Pomoč in nasveti » Priklopa huba
Priklopa huba
jjohny ::
Imam ADSL. Kabel imam iz modema direkt v računalnik (mrežno kartico). Sedaj pa bi dal kabel iz modema v hub in drugi kabel iz huba v mrežno kartico. Zanima me ali bo to delovalo (samo hardwerska povezava), ali so potrebne še kakšne softwerske nastavitve??? Imam WinXP.
lp, jani
lp, jani
Bramac ^^ ::
mora delat.
Men dela lepo. Softwarovske nastavitve lohk pustiš iste.
Men dela lepo. Softwarovske nastavitve lohk pustiš iste.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()
jjohny ::
Sem priklopil in dela, vendar še eno vprašanje.
Kabel iz modema sem na hubu vstavil v režo z oznako UpLink. Nato sem potegnil križni kabel iz reže 1x v mrežno kartico. Reži UpLink in 1x imata na ohišju neko skupno oznako (povezavo). To deluje.
Potem pa sem poizkusil tudi še z navadnim kablom iz rež 2x-8x do mrežne kartice, vendar nobena povezava ni delala. Sedaj me zanima ali je to normalno, ali je hub pokvarjen???
lp, jani
Kabel iz modema sem na hubu vstavil v režo z oznako UpLink. Nato sem potegnil križni kabel iz reže 1x v mrežno kartico. Reži UpLink in 1x imata na ohišju neko skupno oznako (povezavo). To deluje.
Potem pa sem poizkusil tudi še z navadnim kablom iz rež 2x-8x do mrežne kartice, vendar nobena povezava ni delala. Sedaj me zanima ali je to normalno, ali je hub pokvarjen???
lp, jani
Pyr0Beast ::
mene je tut jeb4lo v glavo isto.
1. Računalnik pokliče modem da se priklopi na net.
2. Ker ni modema kliče hub.
Zrihtej tako da dobiš manual od huba ala Google. Nastav da hub kliče na modem, geslo cifro ....
1. Računalnik pokliče modem da se priklopi na net.
2. Ker ni modema kliče hub.
Zrihtej tako da dobiš manual od huba ala Google. Nastav da hub kliče na modem, geslo cifro ....
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2581 (2005) | Gandalfar |
» | Domače omrežjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1452) | Gandalfar |
» | ADSL - 2 racunalnika - mrezne kartice ???Oddelek: Strojna oprema | 1847 (1508) | Tomi |
» | Mrežni razdelilecOddelek: Kaj kupiti | 4151 (3934) | Tomi |
» | Mrezna karta za ADSLOddelek: Kaj kupiti | 1428 (1194) | Igor |